Fjernhealing for par eller grupper (felleshealing)

Energi-spa er en tjeneste jeg tilbyr par eller grupper av mennesker (og dyr) som av ulike årsaker føler behov for, eller ønsker seg dette. Energi-spa er det samme som felleshealing eller gruppefjernhealing hvor flere individer mottar fjernhealing til samme tid. Gruppens deltakere kan være samlet eller befinne seg på hvert sitt sted. 

Nye priser oppdatert og gjeldende fra og med 20. august 2021:

PRIS FOR PAR (2 deltakere): Kr. 600,-.
Deltakere kan også være barn eller dyr. Hvis det er 2 voksne deltakere kan egne barn og/eller dyr være med gratis i tillegg. 
 

PRIS FOR GRUPPER (3-4 deltakere): Kr. 250,- per deltaker. 

Du må selv regne ut beløpet du skal betale. For grupper på 5 til 10 personer er det en totalpris på kr. 1200,-.

 

HVORDAN BESTILLE ENERGI-SPA: 

  • Gå til Bestilling og fyll ut bestillingsskjemaet på siden. Fyll inn DITT NAVN og dine opplysninger (fordi det er du som bestiller). Marker for at det er Energi-spa du bestiller. Oppgi i meldingsfeltet hvor mange som skal være med, og navnene + eventuelt sted/by på hver enkelt deltaker. Befinner alle deltakerene seg på samme sted ved tidspunktet for gruppehealingen så er det tilstrekkelig å oppgi hvor dette stedet er.
  • Utfør betaling (hvis du ikke allerede har gjort det). Det er 3 måter du kan betale på:

Alternativ 1: - Med PAYPAL direkte her på siden. Gå til siden Betaling, og velg knappen det står "Donate" på. DU TRENGER IKKE å ha en Paypal-konto men kan betale med kort som gjestebruker. Etter at du har klikket på betalingsknappe, kommer du til en side hvor du selv skriver inn det aktuelle beløpet som skal betales. Det er bare å følge anvisningene. Paypal er en kjent og sikker måte å betale for tjenester over internett på. Bruker du dette alternativet vil jeg få bekreftet innbetalingen på epost umiddelbart. 

Alternativ 2: - Vanlig Nettbank-betaling/overføring. Betal til konto: 8673 12 44644. Normalt blir dette mottatt/registrert i banken hos meg dagen etter.

Alternativ 3: - Mobil-appen Vipps til telefon-nr: 480 58 202.

Anbefalinger:  

Det anbefales at deltakerne til det avtalte tidspunktet kan ligge/sitte behagelig på et sted i rolige omgivelser og således være uforstyrret underveis. Varigheten på et Energi-spa er 30 minutter. Ha gjerne på rolig og avslappende meditasjonsmusikk i bakgrunnen som hjelp til å slappe av hvis ønskelig. Jeg vil gjerne få anbefale denne som ligger på youtube (åpner i nytt vindu). Musikk kan bidra til å forsterke opplevelsen for noen, mens andre foretrekker å ha det helt stille rundt seg. Derfor kan det være greit at eventuell musikk er noe dempet i lydnivå. 

Betingelser/vilkår: 

Det er ingen spesielle krav eller kriterier som gjelder for å skulle bestille eller delta på Energi-spa, med unntak av at alle deltakerne må vite at de er påmeldt og selv har godkjent dette. Skal barn/dyr være med må foresatte/eiere på samme måte ha godkjent deltakelsen. Den som bestiller tjenesten på vegne av gruppen godtar automatisk disse betingelser ved bestilling, og er ansvarlig for at ovennevnte kriterier har blitt fulgt. 


FOR BEDRIFTER: Energi-spa egner seg meget godt for bedrifter eller firmaer. Mange sliter med høyt sykefravær på arbeidsplassen og/eller redusert effektivitet i forhold til arbeidsoppgaver. Jeg har god erfaring med fjernhealing av grupper og har fått mange gode tilbakemeldinger fra deltakere. Energi-spa kan bidra til stressreduksjon, økte energinivåer og bedre balanse hos de ansatte, og indirekte påvirke til et mer harmonisk arbeidsmiljø. Dette vil kunne gi positive effekter på mange områder, både individuelt og kollektivt.  

Om du kjenner noen som dette kan være aktuelt for så tips dem gjerne.

Del på Facebook


 Interne linker:

-Hva kan behandles

-Årsaker til behov for healing

-Reaksjoner på healing

-Vanlige spørsmål:

Hvordan er fjernhealing mulig? 

Forhold som har betydning for virkninger av healing

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Hvor ofte kan man gjenta behandlingen?