♥ ---------- ♥♥♥ ---------- ♥ - ♥ - ♥ --------- ♥ - ♥ - ♥ ---------- ♥♥♥ ---------- ♥


INNLEGG I GJESTEBOKEN:

48 Innlegg
Tom Arild
Gjesteboken er tilbake!

Etter et par års fravær gjør gjesteboken et comeback! Her kan du skrive noen ord til meg om du har lyst eller dele dine erfaringer/gi tilbakemelding i forhold til dine opplevelser med tjenester du har prøvd. Hilsen Tom Arild

Elisabeth
Tusen takk

Tusen takk for fantastisk hjelp. Innmari flink, og godt å føle at ting rettes på og blir bedre.

Elisabeth V.A.
Dyp regresjonsreise som satte i gang mange prosesser, både under og etter!

Tusen takk for fin reise og hyggelig prat med innsikt i den nye verdenen! Jeg opplevde sterke reaksjoner under hypnosen og har vært veldig sliten i en uke nå men føler det er på grunn av omstilling og utrensking av gamle energier og mønstre. Plagene i halsen bedret seg og det er tydelig noe som skjer med utrensking der også! Jeg er veldig takknemlig for at du holder på med det du gjør slik at jeg fikk sjansen til å prøve dette!

Eva Lundberg
Vidunderlig fjernhealing

Kjære Tom Arild!! Ønsker å takke deg varmt for healingen!!! I kveld var behandlingen ganske annerledes. Den forrige healingen gav meg vidunderlig ro, varme, følelsen av "justeringer"...særlig da i ryggvirvlene, (der de verste smertene har vært mest plagsomme.) Høylydte rumlinger i magen, prikkinger i hender og føtter og en rytmisk vibrasjon (murring) fra føttene til hoftene. For ikke å snakke om "kjærligheten" som rett og slett fyller hele meg....til tårer! Takknemligheten jeg kjenner på er ganske vanskelig å beskrive! Den hører nok til denne utrolige kjærligheten som bare bølger gjennom meg! Fantastisk! Som nevnt var healingen i kveld "annerledes!" Denne murringen i kroppen startet ganske med en gang og så begynte det å bygge seg opp en varme som gjorde at halvveis inn i behandlingen piplet svetten på overleppa og håret mitt var klistret til panne og nakke!!! Temperaturen i rommet ligger på ca 20 grader så den kan vi se bort ifra. Og.. bak lukkede øyne var det som å se sirkler av blått, blandet med "gnister???" av alle slags farger, liksom forlate "meg" og forsvinne utover...opp...! Altså jeg så "dem" bli mindre og svakere i farge....pulserende...forsvinnende! Oi.. dette var ikke enkelt å beskrive men jeg vet du forstår. Ellers er det bare ren glede, kjærlighet og takknemlighet her hos meg, blandet med forundring og mye respekt for din velsignede gave, din vidunderlige kontakt med Kilden, din godhet og forståelse. Og....jeg ønsker å avslutte dette med at jeg sitter her og kjenner på noe som sier meg at denne våren, denne sommeren, dette året 2017....blir MITT år. Mitt beste år! Takk til deg Tom Arild! Gud velsigne deg! Klemmmmer til deg fra Eva. NAMASTE.

Elisabeth
Hei i natta :)

Først og fremst vil jeg si takk for god hjelp forrige tirsdag, og i går. Allergien er nok en sommer gått bort, og skaden etter jobbuhellet er på god retur. En enorm herlig ro, og godt humør, og kjenner virkelig energiene jobber noe veldig i skrivende stund. Fikk virkelig mye å tenke på etter gårsdagens behandling, og funderer ille på kinesiologi nå altså ;).. Klem fra Nattugla.

Eva Lundberg
Takknemlig

Kjære Tom Arild! Tusen takk for fjernhealingen i kveld! Det var en fantastisk og vakker opplevelse! Så fredfylt med alle slags fornemmelser! Jeg forberedte meg ved å slå av lyden på mobilen, tente lys og plasserte englefigurene mine rundt dem. Jeg forsøkte å puste "gjennom hjertet", slappet av så godt jeg kunne i hele kroppen og hvisket min takknemlighet underveis gjennom healingen. Det begynte med prikking i hendene og føttene. En deilig kilende følelse spredte seg oppover bena til lårene og hofta. En følelse av "justering" var veldig tydelig i ryggvirvlene, den høyre siden av ansiktet og magen beveget seg fra side til side på midten! Jeg var fylt med en sånn følelse av fred, takknemlighet og ro. Følelsen av ubetinget kjærlighet fikk meg til å ville gråte! Jeg kan ikke uttrykke det på noen annen måte men jeg vet at du forstår det!

Takk Tom, for at du sender meg healing og takk for alt det vakre i det! Jeg gleder meg allerede veldig mye til neste gang. Denne healingformen fungerte så bra for meg at jeg faktisk er ganske overrasket. Jeg takker universet for din gave, din guddommelige forbindelse til Kilden og for hjelpen jeg fikk med å finne deg! Jeg må jo også fortelle at til og med katten min, Martuss, forholdt seg rolig sovende gjennom hele den fantastiske halvtimen. Jeg undres på om han drømte om engler?!

Velsigne deg Tom Arild (igjen og igjen), kjærlighet og klemmer til deg. Namastè. Eva

Elisabeth
Ille fornøyd!

Tusen takk for god hjelp i går ;). Ser ut til at allergien slipper taket, og leddene er bedre enn på lenge. Koser meg på nattevakt, og har hatt en herlig dag. Stor klem fra meg. Nattugla.

Elisabeth
Takknemlig

Hei! Har siden jeg var hos deg hatt en enorm ro. Tusen takk, Tom Arild!
Klem fra Nattugla.

Beata og Diana
FJERNHEALING - SMERTER I HODET

Min datter hadde uutholdelige smerter i hodet over en lang periode. Hun var hos fastlegen men fikk ikke hjelp, vi følte oss hjelpeløse. Jeg bestemte meg å finne noen som kan utføre healing/fjernhealing. Heldigvis fant jeg siden Matrixhealing og Tom Arild . Min datter fikk time for fjernhealing veldig raskt,

Jeg hadde mistanker om at min datter kunne ha smerter pga av tette bihuler. Allerede etter den første fjernhealingen begynte bihuler å rense seg men hodesmerter ble verre. Jeg visste at det var en del av healingsprosessen, men etter 3. fjernhealingen ble jeg veldig bekymret fordi hennes tilstand var nesten kritisk.

Jeg tok kontakt med Volvat og fikk time hos nevrolog 3 dager etter denne healingen. Men etter to dager begynte alt å roe seg og smerter ble lettere og lettere. Dagen hun skulle dra til nevrologen hadde hun ingen behov for smertestillende. Legen utførte alle slags tester, MR ble gjort ....og....... LEGEN FANT INGENTING GALT !!!! Han sa at han mistenker bihuler men nå er dem rene og alt ser normalt ut. Hun føler en del press og smerter av og til, men dem er trolig muskulære (muskler i hodet er rett og slett slitne).

Selve fjernhealingen beskriver hun som meget behaglig. Under behandlinger følte hun: bølger av energi, prikking, Noen/noe løftet opp hodet hennes og holdt det oppe mens hun følte akkupressur i bakhodet, akkupressur i ansiktet (ved akkupressur følte hun selvfølgelig smerter men det er helt normalt), børsting på slutten av seansen og hun frøs i hele kroppen.

DET FINNES INGEN TILFELDIGHETER. DA JEG SLO PÅ GOOGLE FANT JEG TOM ARILD MED EN GANG, OG HAN VISTE SEG TIL Å VÆRE DEN RETTE KANALEN FOR "DIVINE ENERGY"!!!

Vi er glade og takknemlige !!!

Anne Lise

Tom Arild si healing er verkeleg verdt å prøve. Det merkast godt på kroppen både når healingen pågår, men også etterpå. Tom Arild er både lett å nå, fleksibel og av prisane forstår vi at han gjer dette av kjærleik og glede.
Eg har prøvd både fjærnhealing og energi-spa. Begge deler med godt resultat. Dattera vår var også med på energi-spa, og hadde aldri før følt seg så våken og energisk fortalde ho etterpå (uten at ho visste kva ho hadde vert med på ).
Reaksjonane eg har fått under fjærnhealing er; dunkande puls i heile kroppen, varme, tunge prikkande hender, smerte som forflyttar seg frå stad til stad (problemområda mine blir jobba med etter tur), følelsen av tid forsvinner. Man blir "salig" til sinns etterpå :)
Healingen har gitt meg meir "å gå på". Eg er meir tålmodig, og har meir energi.
Eg gler meg til kvar healing med Tom Arild. Og utrulig greitt at man kan bestille time på en enkelt måte her på nettsida, og få så raskt svar.
Takk Tom Arild

Nina

Tusen takk, er stum av beundring Aldri opplevd noe slikt før og er spent på hvordan dette vil vise seg for meg senere i hverdagen.

Tone Mikkelsen

Mannen i huset prøvde fjernhealing for første gang Det ble en strålende opplevelse. Nå er ryggen rettere enn på lenge. Det var nok noe ubegripelig å oppleve bobling i bena, smerter som flyttet seg hit og dit. Men det man opplever blir virkelighet.

Elisabeth

Sitter på nattevakt og er så takknemlig. Etter beh. hos deg i går føles alt lettere ( selv om jeg må tenke meg om to ganger før jeg gjør ting ). Jobbes med energier i skrivende stund, men koser meg på jobb i natt allikevel. Ha en superflott dag når du leser dette . Klem fra Nattugla.

Beate Linn Dahl

Hei. Jeg var så heldig å bli trukket ut til å motta gratis fjernhealing fra Tom Arild i går. Vil gjerne fortelle litt om hvordan jeg opplevde det. Jeg la meg på sengen (lot være å krysse armer eller bein, for det har jeg hørt at man ikke skal gjøre under healing). Grunnen til at jeg ba om healing er mye smerter i kroppen, hodepine, stiv nakke, lite energi og mye indre uro. Under healingen kjente jeg varmebølger og prikking (nesten som svake støt) som vandret rundt i kroppen. Noen ganger opplevde jeg at smertene forverret seg, før jeg kjente at det begynte å jobbes på det vonde. Kjente virkelig at det skjedde saker og ting. Midtveis begynte tårene å renne og så løsnet den "proppen" som har gjort at jeg aldri har klart å puste på riktig måte. Sikker på at mye annet løsnet også og jeg ble veldig rolig og avslappet. Kjente at det fortsatte å jobbe utover kvelden. I natt har jeg sovet syv timer sammenhængende og kan ikke huske sist jeg gjorde det . ..og det var en god søvn. Da jeg våknet jeg opp og merket at jeg hadde mindre smerter og var langt fra så stiv i kroppen som jeg pleier. Hadde ventet å få en skikkelig "smell" siden jeg vasket i går. Smerter har jeg fortsatt men langt fra så galt som det pleier å være. Roen er der fortsatt og med fornyet energi går jeg løs på en ny dag. Tror denne dagen vil bli en god dag. Hjertelig tusen takk Tom Arild og mine varmeste anbefalinger <3

Karina Hatvik

Mann min kom hjem fra jobben med rygg som hadde låst seg helt. Jeg kontaktet Tom og han gjorde en fjernhealing samme kveld. Smertene forsvant litt, men på natten kom dem tilbake, verre en noen gang. Eksakt kl.08.00 dagen etterpå var smertene borte og han kunne jobbe igjen. Når dette har skjedd før har han måttet gå til kiropraktor, sykemelde seg og spise Paralgin Forte i flere dager. Så det Tom gjorde er helt fantastisk blir ikke mer sykemelding på ham nå. Tusen takk Tom! .