Å gi slipp på forventningene

Av Joren Kinnetz. Oversatt til norsk av Tom Arild Waagbø.
 
Jeg tror at både vi utøvere og klientene stiller med for mange forventninger før en QHHT sesjon. Ofte, om ikke en sesjon går "etter boken", vil den betraktes som mislykket. Men tidene forandrer seg. Energiene og vibrasjonene i alt vi tror er sant er i forandring. 

Til og med Dolores sier at det er lettere for folk å se gjennom "sløret". Mange klienter husker mer og mer av sesjonene, og det er der menneskeheten er akkurat nå. 

Vi vet aldri hva som kommer til å skje i løpet av en sesjon. Noen ganger kan vår begrensede tro faktisk være til hinder for arbeidet til vårt Høyere Selv (også kalt Oversjel, Høyere Bevissthet eller Kristusbevissthet). Hvorfor skulle vi trå inn i rommet hvor alt er mulig og blande våre personlige meninger inn i det hele? Hvor begrense det ubegrensede? La det Høyere Selv og det Guddommelige avgjøre hva som er perfekt for hver enkelt QHHT sesjon.

Det finnes ingen utfall av en sesjon som er riktig eller gal, hvis vi gir slipp på forventningene for hva vi mener må skje for at sesjonen skal betraktes som en suksess. Nylig var det en historie om en klient som falt i søvn utallige ganger underveis i sesjonen, men healingen skjedde likevel fordi utøveren ikke ville gi opp. Hun guidet den sovende klienten og hennes lite snakkesalige Høyere Selv gjennom en fantastisk selvhealing og visste det ikke engang selv. Hun trodde at det hadde vært en mislykket sesjon. Selv om de fleste av oss ville ha sagt at dette ikke var mulig, så har heldigvis ikke våre Høyere Selv slike begrensede forestillinger. Kanskje falt klienten i søvn slik at det bevisste sinnet ikke skulle blande seg inn og blokkere for healingen som var ment å skulle skje? Noen ganger vet vi rett og slett hvorfor det Høyere Selv arbeider som det gjør. 

Noen ganger kommer det folk som forventer å få se spesifikke tidligere liv, mens de faktisk opplever noe helt annet og likevel så verdifullt for dem. Lærdommene de blir vist betyr til slutt så mye mer for dem enn bare nysgjerrigheten for det de trodde eller forventet skulle skje. Jeg hadde en klient med et sterkt ønske om å oppleve et tidligere liv. I stedet tok klientens Høyere Selv han med direkte til kilden, og tillot ham å oppleve følelsen av enhet og kjærlighet på en måte som han aldri kunne ha forestilt seg. Etter sesjonen så var han først lei seg for at han ikke fikk oppleve et tidligere liv, men etter en stund innså han verdien av den gaven han hadde blitt gitt. Det var den første leksen både han og jeg lærte om å gi slipp på forventninger.

Det Høyere Selv vet hva som er mest viktig for oss å lære på vår personlige livsreise. Det vet hva slags informasjon og healing vi har mest bruk for akkurat nå, og hvordan det best kan gi oss informasjonen sånn at vi kan forstå det på en enkel måte, og anvende den nye innsikten i livene våre. Det er helt i orden å ta med seg personlige spørsmål og forespørsler, men det er også best å tillate den informasjonen som det guddommelige ønsker å dele med oss, å komme gjennom.    

Ved å begrense hva vi ønsker å få ut av en sesjon, begrenser vi hva som faktisk er tilgjengelig for oss. I stedet burde vi åpne oss til de uendelige mulighetene som vi kan ta del i gjennom QHHT.  

Det beste vi kan gjøre er å gi slipp på forventningene og forvente det uforventede.  

-For mer informasjon om QHHT and Dolores Cannons arbeid, se DoloresCannon.com.

Tillatelse til å dele denne artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og linker inntakt og uten å være endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert. Copyright 2013 Joren Kinnetz


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).