I sesjoner med 'Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv' er alt mulig! Sesjonene utføres enten med 'Quantum Healing Hypnosis Technique' eller 'Beyond Quantum Healing' som begge er unike regresjons- og healing-teknikker utviklet for å kunne utforske sjelens tidligere opplevelser og gi oss svar på spørsmål om oss selv, sjelen og hele vår eksistens, samt få svar og healing fra vårt Høyere Selv. QHHT og BQH er begge godt egnet til formålet. 

QHHT ble utviklet av Dolores Cannon over en periode på mange år og har siden blitt veldig populær over hele verden. Dette mye på grunn av de mange bøkene Dolores skrev med utgangspunkt fra sesjonene hun utførte, men også de mirakuløse healingene som finner sted. BQH ble utviklet av Candace Craw Goldman og er en nyere og mer fleksibel metode. Candace var en god venn av Dolores og fungerte som medhjelper for henne i mange år. BQH har på relativt kort tid også blitt en kjent og populær metode. 

Det er mange gode grunner til å ha en Quantum Healing regresjon fordi det er så mye mer enn 'bare' healing. Vi vet aldri hva vårt Høyere Selv har planlagt for oss men det er alltid det vi trenger mest og er ment å erfare. Det er det som er viktigst for oss akkurat nå. Det Høyere Selvet er et aspekt av oss selv som har en mye høyere bevissthet. Det kan se det store bildet og ønsker alltid vårt beste og ønsker å hjelpe oss. Det er en energi av ren kjærlighet. I en avslappet tilstand av transe er vi i stand til å erfare det vårt Høyere Selv vil at vi skal oppleve og også la det komme gjennom og kommunisere med oss!

 

En QHHT sesjonshistorie

Synnøve (ikke hennes virkelige navn) hadde gledet seg stort til dagen hun skulle ha sin QHHT sesjon hos meg. I døren møtte det meg en spent, blid og hyggelig dame. Vi fant tonen fra første stund og praten gikk lett. Hun fortalte at hun nylig hadde blitt oppmerksom på Dolores Cannon og hennes QHHT metode. Hun ønsket nå en sesjon selv i håp om å kunne få noen svar i forhold til sykdom, livsoppgave, jobb og veien videre. I tillegg hadde hun en intensjon om at sesjonen skulle bidra med hjelp i forhold til å redusere stress og øke energinivået. Hun fortalte at hun var alternativ/åndelig i det skjulte og ikke turte å fortelle om det til noen.

I løpet av sesjonen utforsket vi hendelser fra 3 forskjellige liv/eksistenser. Etter dette fikk vi kontakt med hennes Høyere Selv som hjalp til med healing og villig svarte på de spørsmålene hun hadde tatt med seg. Det følgende er et redigert sammendrag av Synnøves opplevelser i sesjonen hvor et utvalg av spørsmål og svar er tatt med.

Hun har akkurat ankommet et sted og begynner å fortelle hva hun legger merke til og hva som skjer:

«Jeg er på en vei. Det er som at jeg får forklart at jeg er i Frankrike men jeg ser ingenting som indikerer det. Jeg vet ikke hvorfor. Først trodde jeg at det var i svart/hvitt men nå ser jeg at alt er i farger. Det er en by.., et byliv. Jeg hører at det skjer ting. Det er akkurat som om jeg er engstelig for noe... (begynner å puste tungt) men jeg vet ikke hvorfor... ehh... jeg ser, jeg ser.. åhh... huff... jeg lurer på om det... åhh (begynner å hikste)... jeg lurer på om de har tenkt å ta livet av meg... (begynner å gråte)... enten å henge meg eller... (hun har problemer med å prate på grunn av kraftige reaksjoner på det som er i ferd med å skje)».

Jeg minner henne på at hun kan trekke seg unna og se på det som skjer fra utsiden som en observatør og at hun da ikke trenger å kjenne på noe ubehag ved det. Jeg forsikrer henne at hun er helt trygg og at hun kan fortsette å snakke med meg. Hun blir straks roligere.

«Åhh! Åhh! (puster tungt ut). Jeg blir ført inn i en by. Det står folk og peker (hun er fremdeles noe preget men klarer å snakke med meg). De sier at jeg er en heks!»

Jeg spør hvordan hun nå opplever det som skjer. Hun sier at hun først opplevde det som å være den personen men at hun nå ser seg selv og det som skjer fra utsiden.

«Jeg ser meg selv på en kjerre som blir kjørt inn i en by. Det er folk som peker på meg. De er sinte. Jeg ser også noen som jeg tror jeg kjenner som ser på meg (gråter lett). Jeg tror de rett og slett har tenkt å henge meg. Det er satt opp noe midt på et lite steindekket torg som ser ut som en galge. Jeg blir ført opp en liten trapp til galgen. Nå blir jeg forklart... Jeg dømmes for hekseri (gråter og sukker tungt). Det har noe med en mann å gjøre. De sier at jeg har tatt livet av en mann (hun begynner å stotre når hun prater). Jeg sier at det har jeg ikke. Det er noen som roper og sier at jeg ikke har gjort det. Jeg får litt støtte (blir glad) men det er mange som ser på meg. De er veldig sinte.»

Jeg spør henne om hvordan de mener at hun har tatt livet av denne mannen? Har du gitt ham noe? Urter for eksempel?

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering

«Jeg er en heks sier de. De påstår at jeg har forhekset ham på en eller annen måte. Jeg har ikke gitt ham noe. Jeg har drevet med urter men jeg har ikke gjort noe med denne mannen. Det er noen som står å roper det også... at jeg ikke har gjort det, men mange sender meg sinte blikk (hun grøsser som om hun fryser når hun snakker). Det står en prest der. Jeg har egentlig ikke hatt noe med denne mannen å gjøre i det hele tatt.»

Jeg spør henne nå om hva som skjer videre samtidig som jeg gjør meg klar til å hjelpe henne videre over på den andre siden. Hun begynner å gråte litt igjen.

«Jeg får en løkke rundt halsen.»

For å skåne henne for selve hendelsen sier jeg kjapt at det som skjedde allerede har skjedd og at hun nå er på den andre siden av det og at hun fra det stedet kan se tilbake på det livet fra et annet perspektiv. Hun skjelver, gråter, puster tungt og sukker. Jeg spør henne så hva hun lærte av det livet.

«Jeg lærte mye om urter og annet forskjellig. Jeg var nok kanskje for frisinnet i det livet. Jeg sa for mye og sa ting for høyt noe som førte til at det gikk som det gikk. Jeg brukte ikke bare urter men healing også. Jeg lurer på om det kan ha vært noe utbrudd av sykdom som jeg klarte å gjøre noe med. De som var øvrigheten likte ikke det. Jeg klarte å redde noen som de mente ikke kunne leve. Jeg klarte også å hjelpe en for tidlig født baby. Jeg hadde en styrke i meg og brydde meg veldig lite om den motstanden og gjorde som jeg ville. De likte ikke at jeg oppnådde resultater med det jeg gjorde. Jeg tror den saken var fabrikkert. Jeg hadde ikke noe med det å gjøre. De ville bare ha meg av veien. Jeg hadde til og med ganske prominente mennesker som jeg hjalp. Jeg levde enkelt i en hytte men jeg ser at jeg var i store slott og hjalp til så jeg hadde også venner der.»

Hva tenker du om at du hjalp folk på den måten da? Hva gav det deg?

«Det var meningen. Jeg følte meg bare som et redskap. Jeg kan ikke helt forklare det. Jeg bare var der og gjorde det. Urtene lærte jeg meg å bruke men healingen bare skjedde gjennom meg. Det gav meg veldig styrke og jeg følte at jeg var meg selv og at kroppen fungerte bra. Jeg ville gjort det igjen og jeg føler meg ganske fornøyd med det livet.»

Hva tenker du at det å ha blitt visst dette livet skal fortelle deg i forhold til ditt nåværende liv?

«Det er nok at frykten jeg føler handler om å ikke bli tatt sånn som jeg ble da. Jeg bruker meg ikke for fullt fordi jeg er redd for å bli oppdaget. Jeg må ikke ta inn den frykten. I det livet lot jeg bare alt skje og det er det jeg må tørre nå.»

Hvilke kunnskaper og egenskaper fra det livet ønsker du å ta med deg å aktivere og integrere mer inn i ditt nåværende liv?

«Jeg ønsker å forstå mer om bruk av urter. Jeg har også lyst til å være en kanal hvis jeg trenger det. Hvis det er behov for det.»

Vi forlater nå det livet og jeg sender henne videre for å utforske det neste og mest relevante å se på- og oppleve. Hun ankommer stedet:

«Nå ser jeg noen vesener. Jeg er inne i et rom. Det er akkurat som at jeg er utenfor alt selv om jeg er inne i et rom. Vi diskuterer. De er nesten gjennomsiktige. De gjør seg til sånn at jeg kan se dem. De er gråaktige. Jeg har aldri sett noe sånt før. De er ikke så høye men har et ganske stort hode. Litt stor og rund kropp. Litt annerledes bein og føtter som er litt beinete. De har ganske lange fingre med 4 fingre på hver hånd. De snakker med meg. Jeg er usikker på om jeg er som dem (jeg ber henne se på sin egen kropp). Jo, jeg ser ut som dem jeg også. Det er ett eller annet som er på spill. Jeg hører ikke ord men får det som symboler. Det er vanskelig å forklare. Innholdet er at det er noe som må gjøres. En oppgave. Noe holder på å skje på et sted hvor det finnes en borg. Det i ferd med å gå under. Dette er ikke på jorden. Jeg ser 3 soler. Det er snakk om å gå inn å gjøre noe for å redde dem. Jeg påtar meg rollen med å dra til borgen for å hjelpe. Jeg gjør det! Jeg drar dit og nå kan jeg se to høye hvite lysvesener.»

Jeg ber henne fortelle meg hva som skjer videre.

«Nå er jeg i borgen og jeg går ut på en slags veranda hvor jeg ser et helt hav av vesener som står og ser opp på meg. Jeg ser 3 soler. Det er som at de lyser i hver sine farger. De to lysvesenene holder til i denne borgen. Jeg er der for å gjøre noe for dem. Jeg har ett oppdrag der. Jeg skal hjelpe de to. Jeg viser dem noe. Det er akkurat som at jeg «henter ned» masse informasjon til dem som de trenger, som har å med vinkler og lys å gjøre. Jeg setter dem i stand til å gjøre noe. De trenger informasjonen. De er veldig glade fordi det redder dem fra noe. Jeg forlater stedet og er nå tilbake hos de grå. Jeg har gjort det jeg skulle og de andre er veldig fornøyde. Det er jeg selv også. Jeg var bare innom og gjorde en jobb.»

Jeg ber henne nå om å dra til en ny viktig dag i det livet.

neandertal_170x202«De viser meg jorden. Jeg ser den fra verdensrommet. Jeg har egentlig ikke veldig lyst til å dra dit men jeg gjør det fordi det er jobben min. Jeg skal gi informasjon. Det er usikkert hvor lang tid oppdraget vil ta. Jeg kan dra ned i den formen jeg er men jeg kan endre formen min om jeg vil. Jeg drar ned dit nå. Det er veldig lyst. Jeg tror at jeg er i en ørken eller noe lignende. Jeg ser ørkenvekster. Det er noen mennesker der. De ser på meg og synes at jeg ser veldig rar ut. De er veldig skeptiske. Jeg prøver å kommunisere til dem at jeg ikke er farlig og at jeg bare skal vise dem noe. De er fortsatt veldig skeptiske. Jeg lar meg nærmest bare bli tatt til fange. Jeg blir ført til et sted hvor det er grotter. De bor i huler og er veldig primitive. Jeg viser dem ting, blant annet hvordan de skal tenne ild. De har erfaring med ild men de har ikke skjønt hvordan de kan lage det selv. De er veldig takknemlige».

man-in-robe_250x200

«Jeg forlater dem og drar nå over et hav på vei til ett annet sted på jorden (hun forteller at hun reiser i en slags båt som bare seiler av seg selv uten at hun trenger å gjøre noe). Det virker som at det er et slags skille og at de som bor på den andre siden av havet er mer utviklet. De er mange flere der. Det er et mylder av folk. Dette er noe helt annet. De har andre klær på seg (toga-lignende). Det virker likevel som at dette er i samme tidsperiode. Jeg treffer en mann med langt skjegg. Han viser meg en tavle med noen bokstavlignende tegn. Han hadde forutsett at jeg skulle komme, og nå kommer du sier han! Han er veldig ivrig. Jeg blir tatt med inn i et hus. Jeg er der på ett oppdrag. Det er det som er hele hensikten. Det virker som at dette kan være et sted helt syd i Europa. Det jeg skal vise han har ett eller annet med energi å gjøre føler jeg (hun er fremdeles litt usikker på hvorfor hun er der).»

For å hjelpe henne på vei spør jeg hva det hun skal vise mannen kan brukes til. Hun virker litt usikker men til slutt får hun fatt i det:

«Til å flytte ting (hun ler og virker lettet). Det kan brukes til alt! Det er energi. Det bare skjer.... Det er tankekraft! Det er akkurat som at jeg ser at det kommer energi ut av hendene mine og det er nok derfor jeg trodde at det hadde med healing å gjøre. Jeg lærer dem å flytte ting!»

Hva skjer videre etter dette?

«Vi bygger store ting. Bygninger. Det er svære bygg nesten som templer. Det er bare han mannen som klarer å flytte ting på den måten som jeg lærte bort. Han flytter store steiner og andre ting. Jeg tror han heter Antonio. Han er nok klarsynt fordi han visste at jeg skulle komme. Så er det akkurat som at jeg forsvinner derfra. Jeg bare stiger opp og nå er jeg tilbake blant de grå igjen. De er fornøyd nå også. Nå har jeg vært på jorden og jeg puster ut. Jeg kjenner at jeg er lettet.»

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering

For å se om det er flere hendelser å utforske fra det livet ber jeg henne om å dra videre til neste viktige dag. I stedet kommer hun inn i ett helt nytt liv.

«Nå tror jeg faktisk at jeg blir født. Nå er jeg.. (puster tungt) jeg tror jeg er i dette livet (hennes nåværende liv). Jeg ser min mor. Det er akkurat som jeg ser livet mitt nå i fortfilm. Nå ble det helt mørkt.»

Jeg ber henne om å forlate den scenen og dra videre til ett annet liv/annen eksistens og ber henne fortelle meg hva hun opplever.

«Nå er jeg bare noe hvitt som flyr. Jeg flyr selv. Jeg føler at alt bare er veldig lyst. Det er veldig deilig. Veldig rolig. Ahh... nå er det flere som meg her. Vi bare flyter rundt. Det er som at vi er en del av lyset. Jeg har ikke så mange tanker. Vi er ett. Det er helt utrolig deilig. Alt er helt uproblematisk. Jeg føler at jeg kjenner de andre, at jeg vet hvem de er.»

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balanseringJeg lar henne nyte denne tilstanden en liten stund. Etter kort tid sier hun at det ble mørkt (opplevelsen er over). Jeg føler at det nå er på tide å kalle inn hennes Høyere Selv for å be om scanning og healing av kroppen samt få en forklaring på hvorfor hun ble vist det hun har opplevd til nå. I tillegg kan vi stille spørsmålene fra spørsmålslisten hun har tatt med seg til sesjonen. Det første jeg spør om er hvorfor hun ble vist det livet hvor hun ble hengt, og hva det skal fortelle henne.

«Hun er et sendebud. Et sendebud for å lære. Det har hun gjort i alle disse livene. Hun lærte bruk av naturmedisin og om kroppens evne til å helbrede seg selv. Dette livet er det samme. Hun opplever mye av det samme og hun er også et sendebud nå. Hun er sendt ut for å gjøre en jobb. Hun skal være en kanal, en energimessig kanal for åpning i andre. Hun er bare her for å spre energi. Det gir andre en åpning. Hun har motarbeidet det.»

Skjer denne åpningen hos andre automatisk ved å være i Synnøves nærvær eller er det noe spesifikt hun må gjøre for å hjelpe dem med det?

«Begge deler. Hvis hun gjør det hun skal så trenger hun ikke å gjøre noe, men hun kan også påvirke åpning i andre.»

Så hun har ikke helt fulgt planen sin, er det det dere sier? (Ja). Er det dette som er årsaken til at hun har blitt stoppet i forhold til det hun har drevet med i jobben sin? (Ja). Er det dere (hennes Høyere Selv) som har påvirket dette (stoppet henne)? (Ja). Da hun ble sendt på sykehuset hva var det egentlig som skjedde da?

«Hun var på vei til å avslutte. Vi gav henne et støkk sånn at hun skulle våkne. Hun var i ferd med å gi opp.»

Så hun må egentlig bare tørre å gå den veien hun er ment å gå, den veien hun blir vist? (Ja). Hva er det som skjer i kroppen til Synnøve akkurat nå? (Hun puster, stønner og gråter).

«Det er mye emosjonelt. Det er masse frykt som blir forløst! Hun skal bli trygg. Hun har gått med frykt. Det er fra det livet hun hadde i Frankrike. Når hun nå har fått den innsikten så kan alle de følelsene forløses. Hun har også ... det er mye emosjonelt... det er også mye fordømmelse. Det er fra tidligere liv men også fra hendelser i hennes nåværende liv. Hun har vært mye redd. Det gir også slipp. Vi hjelper henne med dette.»

Det er veldig bra. Hva var meningen med å vise henne det livet hvor hun dro rundt til andre sivilisasjoner og hjalp til med kunnskap og informasjon?

«Det var fordi hun er på et lignende oppdrag nå også. Hun har blitt vist det også. Vi har prøvd å vise henne det. Hun har en oppgave og det er viktig. Det er viktig at hun skjønner ... det er todelt... det er ikke så viktig for hun skal også ha tid til å .... (ser engler som leker og tuller rundt)... hun skal ikke være for høytidelig.»

Hvilken forbindelse har Synnøve med engler ettersom hun har hatt opplevelser med det?

«Det er fordi hun er en engel (hun gråter og ler og blir veldig emosjonell).»

Kan dere forklare litt om hvorfor dette er så viktig, sett fra et høyere perspektiv. For hva eller hvem er det viktig?

«Det er viktig for menneskene hun skal møte men viktig også totalt sett. Det er mange som gjøre samme type oppgave. Den må gjøres. Mange må gjøre den. Det handler om å heve bevisstheten på jorden men det er viktig at det ikke blir for seriøst selv om det er seriøst. Det må være av fri vilje. Det skal være en iver etter å gjøre det. Det er ikke viktig for enhver pris. Hun har de riktige forutsetningene.»

Jeg forstår hva dere mener. Hvorfor ble hun vist den siste eksistensen hvor hun opplevde å flyte rundt i lyset sammen med andre som henne?

«Det er for å minne henne om hva hun egentlig er. De er engler.»

Kan dere si noe om veien hennes videre nå? Er det sånn at hun har fritt valg i forhold til dette?

«Hun må bare lande i det. Bare finne det. Det kommer helt naturlig. Alt er der. Det er ingenting som skal presteres men noe hun skal være. Hun er dette allerede men hun har satt sperringer for det på grunn av frykt.»

Dette med at hun har opplevd mye stress de siste par årene, har det vært en del av den påvirkningen dere har gitt henne for å få henne til å vende seg selv mer innover? (Ja). Så dette med stress og lave energinivåer kommer til å bli bedre nå etter i dag fordi hun nå har fått innsikten om det? (Ja).

Hva har vært årsaken til mageproblemene hun har hatt de siste 4-5 årene?

«Det er at hun har fjernet seg mer og mer fra seg selv. Hun har tilpasset sitt energinivå til omgivelsene i stedet for omvendt. Hun har senket sin egen energi og vibrasjon bevisst. Hun må stå støtt i sin egen energi fordi hun skal egentlig løfte opp men hun har gjort det motsatte. Det går utover kroppen fordi kroppen skal vibrere mye høyere. Det vil bli mye bedre etter i dag.»

Har problemene med vann i kroppen samme årsak?

«Ja det har det. Organene fungerer ikke optimalt fordi hun ikke vibrerer på riktig frekvens. Hun har senket frekvensen sin for å tilpasse seg andre. Det skal ikke være sånn. Hun skal være på et mye høyere nivå.»

Hva er årsaken til hodepinen hun sliter med?

«Det er flere grunner men også noe av det samme. For å kunne vibrere så høyt må hun holde seg unna visse ting som for eksempel sukker. Hun må også få i seg mer vann og ikke drikke så mye kaffe. Hun må spise mer naturlig mat. Mat som ikke er så tung. Det som også har skjedd er at hun har blitt mer sensitiv, men samtidig så har hun ikke fått med seg hele kroppen på det, og derfor så er det en slags deling. Det er grunnen til at hun er lyssky. Hun får signaler som ikke kobles riktig sånn at kroppen ikke er med på det. Hele henne skal opp i energi. Hun vet hva hun skal gjøre i forhold til kosthold. Hun skal over på en lettere diett. Hun kan være mer oppmerksom på kroppen og de signalene vi gir henne.»

Er det lurt av henne å unngå elektromagnetisk stråling?

«Akkurat nå er det det, men ikke på sikt. Hun reagerer på det nå, men når hun får opp energinivået sitt så vil hun ikke reagere på det lenger. Da vil ikke det være noe problem.»

Etter å ha spurt litt angående jobb og fått svar på dette spør jeg henne om det finnes en plan hvor hun på ett eller annet tidspunkt er ment å bytte over til noe annet?

«Hun skal drive med urter og hun skal ta vare på folk. Det er mange hun skal hjelpe ved å ta vare på dem, og se dem. Å hjelpe dem med åpning. Det kommer bare til å skje. Det blir en glidende overgang. Hun trenger ikke å bekymre seg for det. Det er ikke sånn at hun behøver å bestemme seg for det, men hun kommer til å begynne med urter og finne ut av ting. Det er mange som har en totalbelastning som henne som også påvirkes av stråling. De oppdager det tilfeldig at de blir bedre av å være rundt henne. Det er en jobb som skal gjøres men den trenger ikke noe forarbeid. Det er bare å gjøre det som er naturlig.»

Dere har allerede sagt en del om livsoppgaven hennes men er det noe mer dere ønsker å si eller gi råd om?

«Hun har alltid vært sånn at hun skal planlegge alt men det trenger hun ikke. Hun trenger bare å være i nuet og kjenne på hva hun føler er riktig. Det handler ikke om å prestere noe. Det handler om lek, nysgjerrighet og ivrighet. Det skal bare være positivt ellers er det ikke riktig. Så skal hun huske på at hun alltid er trygg og at hun ikke trenger å være redd.»

Hvordan går det med healingen av kroppen hennes nå? Hva har blitt gjort? Gi oss gjerne en liten statusrapport.

«Hun har gitt slipp særlig i mageregionen hvor det var en masse spenninger. Hun hadde også en del som gikk på muskler og det er også på grunn av spenninger som er motstand rett og slett. Motstand mot å følge det som er naturlig. Alt ser bra ut nå. Hun vibrerer på riktig frekvens. Hun skal drikke mye men også ha i seg litt salt. Det er viktig når mye skal skylles ut.»

Hva vil dere ellers at Synnøve skal få vite her i dag for å få mest mulig ut av livet videre?

«Hun skal være oppmerksom på at det er mange som er i hennes situasjon og hun kommer til å se dem. Hun er ikke alene i den situasjonen. Hun har følt seg veldig alene. Hun kommer til å få mange hint og få et større fellesskap som vil gjøre det lettere for henne. Det er mange som henne som har holdt seg i det skjulte (ikke turt å vise hvem de er). Det er veldig mange som skal opp i frekvens og som kommer til å ha de samme tingene. Bare det å heve energien sin vil hjelpe. Synnøve kommer til å hjelpe mange slike og ha flere rundt seg som har en felles plattform. Folk som tidligere har vært helt avvisende snur plutselig. Det er fordi det er mange som skal opp i frekvens.»

Har dere noen råd til Synnøve om hvordan hun skal forholde seg til- og takle de som er rundt henne og som hun har holdt ting skjult for tidligere angående de type ting som hun har oppgaver med?

«De kommer til å snu. De er egentlig i samme situasjon. De kommer til å skjønne det. Hun trenger ikke å bry seg om eventuell motstand fra dem i starten. Det spiller ingen rolle. Hun skal bare være seg selv. Hun trenger ikke engang å prøve og omvende noen. Hennes energi kommer også til å hjelpe til med at det skjer. Synnøve har faktisk flere i kretsen sin som er der allerede. Hun har bare ikke skjønt det helt.»

Hva er det eventuelt Synnøve ikke har spurt om i dag som hun burde har spurt om?

«Det handler om noe emosjonelt som hun ikke har sagt til noen. Hun har sett for seg kniver og skjæring og sånne ting men det er ikke noe farlig. Det har sammenheng med at hun har beveget seg for langt unna, blitt presset for langt unna oppgaven sin. Hun har da fått kjenne det akkurat som at hun har fått ett kutt. Hun har lurt veldig på dette. Det er kroppen som har sagt i fra og det er vi som har styrt det. Det var for å si at 'nå må du...' Det vil gi seg nå. Hun har vært redd for kniver en stund. Det gir slipp nå.»

Kan dere forklare for oss hvem dere, Synnøves Høyere Selv, er?

«Vi er en masse. En slags kollektiv energi på et høyere bevissthetsplan. Vi skal sørge for jorden. Vi er mange som er samlet og vi samler på erfaringer. Gjennom alle mulige erfaringer så samles vi og nyter godt av denne erfaringen sammen. Det er mange som oss. Vi er akkurat som en drueklase. Vi er forskjellige druer i en drueklase men det er mange drueklaser. Synnøve er en av oss.»

Ble Synnøve sendt ned av dere for utføre en oppgave og samtidig samle erfaringer?

«Hun tok oppdraget frivillig men noe av årsaken til det har med hennes erfaringer fra tidligere å gjøre.»

Jeg lurer på en ting som jeg kom til å tenke på. Hun ble jo vist at hun ble født inn i dette livet og så moren sin. Betyr det at dette er Synnøves første liv som menneske på jorden? (Ja, det er riktig). Men hva var da det livet hvor hun lærte bort kunsten å tenne ild og flytte objekter med tankekraft?

«Hun var der men da som en annen skikkelse. Hun var ikke en del av menneskene. Hun kom utenfra og ble bare sendt ned og så opp igjen etter at oppgaven var utført. Det er ikke gjenfødte liv.»

Men hva med livet i Frankrike hvor hun ble hengt som heks?

«Det er ikke henne.»

Er det en erfaring som sjelen hennes har lånt som et minne fra noen andre?

«Ja! Det var ikke henne. Det var en annens liv og erfaringer. Det er mange som dette gjelder (mennesker som har minner/erfaringer som ikke egentlig er deres egne). Det er mange som har lånt de felles erfaringene og bruker disse når de er i en menneskekropp. Det er mange som er sendt ut nå for å gjøre tilsvarende som Synnøve.»

Synnøve ble åpenbart veldig overrasket over å få høre dette. Jeg hadde en mistanke om at det var slik det hang sammen, da jeg tidligere har ment at sjelen i noen tilfeller låner minner fra andres opplevelser for å gi personen de nødvendige kunnskapene og erfaringene de trenger for å ha best mulig forutsetninger i forhold til det de har planlagt å erfare i form av utfordringer og oppgaver.

Har Synnøve planer om å ha flere inkarnasjoner som menneske etter dette livet eller er det noe som ennå ikke har blitt bestemt?

«Hun er her kun for å gjøre en jobb. Hun ble valgt fordi hun hadde en erfaring fra tidligere som hun kunne ta med seg. Det var nødvendig å inkarnere denne gangen fordi det ikke var mulig å gjøre det på samme måte som før ved å komme til jorden i en kropp som ikke var menneskelig. Den gangen ble de akseptert og derfor kunne de gjøre det. Det går ikke nå.»

 

Tillatelse til å gjengi artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og ikke er endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert.

Copyright © Tom Arild Waagbø - Matrixhealing.no. Alle rettigheter reservert.


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).