Betaling av tjenester

Paypal betalingsløsningerMatrixhealing.no benytter PayPal som betalingsløsning på siden. Det er ikke nødvendig å ha en PayPal konto for å kunne gjennomføre betalinger. Som gjestebruker støttes direkte betaling med flere typer betalingskort. Jeg får bekreftelse på din innbetaling med det samme den er gjennomført av deg. Klikk her for å betale med Paypal eller se lengre nede på siden.

Andre betalingmåter:

-Betale med Vipps på mobilen: Har du appen Vipps fra DNB på telefonen din, kan du "vippse" meg penger enkelt og gratis. Jeg får da varsel på mobilen når du har betalt. For å sende penger logger du inn og velger "Send penger". I feltet for "Søk på navn eller nummer" skriver du inn mobilnummeret mitt (48058202). Velg navnet mitt som kommer opp. Skriv så inn aktuelt beløp og send. (Du trenger ikke å ha konto i DNB for å bruke appen).

-Innbetaling/overføring via Nettbank: Betal til kontonummer: 8673.12.44644 - Merk med navn og hva betalingen gjelder. NB! Ta høyde for at det kan ta en virkedag før dette registreres hos meg.

PS! Om du velger mer enn 1 fjernhealing vil jeg ta kontakt med deg for å avtale datoer (og tidspunkter hvis du ønsker dette). Ta også kontakt om du ønsker å bestille fast healing over lengre tidsperioder. Her kan du sende inn din bestilling.

Vennligst gjør deg kjent med vilkår og betingelser før du bestiller/betaler (lenke åpnes i ny fane).

PS! Det er mulig å betale KONTANT hvis du skal møte opp hos meg. 


BETALING AV FJERNHEALING (PayPal)

Velg antall (klikk pil for å velge)

Ønsker du å bestille 6 fjernhealinger eller flere, er prisen kr. 300,- pr. gang. Benytt da "Donate" knappen nedenfor ved betaling, og regn selv ut det aktuelle beløpet i forhold til antallet fjernhealinger.

BETALING AV ØVRIGE TJENESTER (PayPal)

Donasjonsknapp

DONATE-knappen kan brukes til å betale for alle andre tjenester enn fjernhealing. Den skal også benyttes ved betaling for fjernhealing hvis du har fått avtale om annen pris enn den ordinære, og/eller om det gjelder andre antall healinger enn det som kan velges ovenfor. Du blir bedt om å skrive inn det aktuelle beløpet selv når du betaler, i feltet for dette. Donate-knappen kan også brukes om du ønsker å gi en gave/donasjon, eller for å betale inn etterskuddsvis for en tjeneste du har mottatt (om det har blitt avtalt).