Informasjon om fjernhealing

Kraftfull fjernhealing - Rimelig pris - Enkel bestilling - Raskt svar!

Fjernhealing er det samme som healing på avstand. Dette fungerer like godt fordi healing virker på et høyere plan hvor avstander ikke har betydning. Healingkraften er tilgjengelig hos mottakeren med det samme fjernhealingen starter. Fordelen er at du slipper å reise og kan slappe av der du befinner deg på den måten du foretrekker underveis. Du velger selv hvorvidt du ønsker å avtale et bestemt klokkeslett for healingen eller ikke. En annen fordel med fjernhealing er at prisen er lavere enn ved vanlig benkhealing. Hvis du bestiller mer enn en fjernhealing får du rabatt. Se lenger ned på siden.

En fjernhealing varer i 30 minutter. Det er ikke nødvendig for meg å snakke med deg på forhånd fordi healingenergiene uansett vil virke i forhold til det du har behov for, og/eller det du er best tjent med. Du får den hjelpen som er ment for deg. Hvis du ønsker det kan du imidlertid ringe meg først hvis det er noe du ønsker å fortelle eller spørre meg om. Her finner du svar på noen vanlige spørsmål om healing. Se ellers menyen under bildet øverst på siden.

 

Gjeldende pris for fjernhealing er kr. 300,-. Bilde: gå til bestillingskjema

Rabatterte pakkepriser:

Antall 2: kr. 560,-. Antall 3: kr. 810,-. Antall 4: kr. 1040,-. Antall 5: kr. 1250,-. 

(Rabatten er ferdig trukket fra på prisen når du velger antall fjernhealinger med betalingsknappen.) 

For fjernhealing gjelder forskuddsbetaling. Her kan du utføre betaling (før eller etter at bestilling er sendt).

Del på Facebook 

Anbefalinger for mottak av fjernhealing:

Ved mottak av fjernhealing så anbefaler jeg deg å ligge eller sitte behagelig på et sted i rolige omgivelser i det tidsrommet som er avtalt, selv om dette ikke er noen forutsetning. Å slappe av mens det pågår vil gjøre det lettere for deg å legge merke eventuelle virkninger underveis og gir den best mulige opplevelsen. Det er en fordel at du får være i fred og kan slappe godt av uten forstyrrende elementer. Slå av lyden på TV, radio og mobiltelefon. Hvis du vil kan du ha på avslappende meditasjonsmusikk i bakgrunnen hvis det hjelper deg med å slappe av.

Hvis du er åpen for det kan du gjerne be din skytsengel, ditt Høyere Selv eller andre om hjelp i healingprosessen. Når du har lagt/satt deg til rette, ta gjerne 3-4 dype innpust og kjenn at du slapper mer og mer av for hver gang du puster ut. Gi slipp på alle spenninger du måtte ha i kroppen. Stol på prosessen og vær åpen for å motta den hjelpen du har behov for- eller som du er best tjent med. Fjernhealingen varer i 30 minutter. God healing!

Du kan bestille og motta fjernhealing fra: 

Østfold, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Oppland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Hedmark, Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark.

Alle kan ha nytte av fjernhealing, som også godt kan benyttes i forhold til dyr, steder og situasjoner. Man trenger ikke å være syk for å ha utbytte av healing, men bruke det som en slags åndelig spa-behandling for avslapning, nytelse og velvære. 

Øvrige tjenester og priser finner du informasjon om her.

 


 Interne linker:

-Hva kan behandles

-Årsaker til behov for healing

-Reaksjoner på healing

-Vanlige spørsmål:

Hvordan er fjernhealing mulig? 

Forhold som har betydning for virkninger av healing

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Hvor ofte kan man gjenta behandlingen?