Informasjon om fjernhealing

Kraftfull fjernhealing - Rimelig pris - Enkel bestilling - Raskt svar!

Fjernhealing er det samme som healing på avstand. Dette fungerer like godt fordi healing virker på et høyere plan hvor avstander ikke har betydning. Healingkraften er tilgjengelig hos mottakeren i det fjernhealingen starter. Fordelen er at du slipper å reise og kan slappe av der du befinner deg på den måten du foretrekker underveis. En annen fordel med fjernhealing er at prisen er lavere enn ved vanlig benkhealing. 

Fjernhealing er utveksling av noe som har verdi for begge parter. Jeg ønsker at prisen først og fremst skal gjenspeile den tiden jeg bruker. Jeg opererer derfor med en rimelig pris som folk flest kan ha råd til. Ingen kan på forhånd vite hva fjernhealingen gir av verdi for mottakeren da behov og virkninger alltid er individuelt betinget. Som kanal formidler jeg energien og muligheten for healing til deg uten å blande inn egne tanker om hva som skal skje. Min oppgave er å la healingenergien flyte så uhindret og kraftfullt som mulig. 

Ved bestilling kan du selv angi et ønsket tidspunkt eller la meg velge ett for deg. Hvis du vil kan du skrive litt om hva du ønsker hjelp med når du fyller ut bestillingsskjemaet, selv om det i utgangspunktet ikke er nødvendig. Eventuelt så kan du ringe meg hvis du har behov for å fortelle eller spørre meg om noe. 

PS! Fjernhealingen foregår IKKE via telefon! Se nedenfor:

En fjernhealing varer i 30 minutter. Det er du (mottakeren) som på et ubevisst/høyere plan styrer og anvender healingkraften (ditt Høyere Selv). Derfor er det ikke nødvendig for meg å vite noe om hva det ønskes hjelp med. Jeg har altså ikke behov for å snakke med deg før- eller under selve fjernhealingen fordi healingenergiene uansett virker i forhold til det du har behov for og/eller er best tjent med. Man kan si at healingkraften har sin egen intelligens. Du får den hjelpen du er klar for og som er mest hensiktsmessig for deg akkurat her og nå. Jeg tar IKKE inn informasjon/beskjeder når jeg fjernhealer. Rapport/tilbakemelding etter healingen er derfor ikke en del av tjenesten.

Her finner du svar på noen vanlige spørsmål om healing og fjernhealing.

Pris for fjernhealing er kr. 490,-.

Ved bestilling av mer enn en fjernhealing (FH) gjelder følgende pakkepriser:
• FH x 2: kr. 820,-. • FH x 3: kr. 1200,-.  • FH x 4: kr. 1560,-. • FH x 5: kr. 1900,-.

Gå til betalingssiden for å betale eller lese informasjon om betaling. Forskuddsbetaling gjelder for fjernhealing. Betalingsbekreftelse må ha blitt mottatt før tjenesten utføres. Bruker du Vipps eller PayPal sendes det bekreftelse til meg med en gang.


Gå til     bestill-her


Anbefalinger for mottak av fjernhealing:

Ved mottak av fjernhealing så anbefaler jeg deg å ligge eller sitte behagelig på et sted i rolige omgivelser i det tidsrommet som er avtalt, selv om dette ikke er noen forutsetning. Å slappe av mens det pågår vil gjøre det lettere for deg å legge merke eventuelle virkninger underveis og gi den best mulige opplevelsen. Det er en fordel at du får være i fred og kan slappe godt av uten forstyrrende elementer. Slå av lyden på TV, radio og mobiltelefon. Hvis du vil kan du ha på avslappende meditasjonsmusikk i bakgrunnen hvis det hjelper deg med å slappe av.

Hvis du er åpen for det kan du gjerne be din skytsengel, ditt Høyere Selv eller andre om hjelp i healingprosessen. Når du har lagt/satt deg til rette, ta gjerne 3-4 dype innpust og kjenn at du slapper mer og mer av for hver gang du puster ut. Gi slipp på alle spenninger du måtte ha i kroppen. Stol på prosessen og vær åpen for å motta den hjelpen du har behov for- eller som du er best tjent med. Fjernhealingen varer i 30 minutter. God healing!


Du kan bestille og motta fjernhealing fra: 

Østfold, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Oppland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Hedmark, Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark.

Alle kan ha nytte av fjernhealing, som også godt kan benyttes i forhold til dyr, steder og situasjoner. Man trenger ikke å være syk for å ha utbytte av healing, men bruke det som en slags åndelig spa-behandling for avslapning, nytelse og velvære. 

Øvrige tjenester og priser finner du informasjon om her.

 


 Interne linker:

-Hva kan behandles

-Årsaker til behov for healing

-Reaksjoner på healing

-Vanlige spørsmål:

Hvordan er fjernhealing mulig? 

Forhold som har betydning for virkninger av healing

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Hvor ofte kan man gjenta behandlingen?