Healing som lidenskap, jobb og livsoppgave

For meg er det å være en kanal for healingkraften noe helt fantastisk. Det er vanskelig å finne andre ting som er mer tilfredsstillende, gledesfylt og takknemlig enn det. Da jeg oppdaget healingkraften var jeg aldri i tvil om dette skulle bli min livsoppgave. Siden det har det vært min store lidenskap å hjelpe andre. I tillegg til å bruke hendene til å kanalisere healingenergien (energihealing) anvender jeg også metoder innenfor Quantum Healing regresjon og kinesiologi. 

Healingkraften antas å bestå av rent universelt lys, informasjon og kjærlighet. Joralf har helt rett når han kaller den for "Den Gode Kraften"! Ikke bare er den god på grunn av hva den kan utrette, men også fordi den FØLES god og gjør godt. Å være en Healer betyr at man åpner opp for- og videreformidler/kanaliserer den universelle healingkraften gjennom seg, og gjør den tilgjengelig for andre. På den måten gis mottakeren muligheten til å helbrede seg selv.

Healeren er en tilrettelegger for overføring av energi. I dette ligger det en overenskomst mellom partene om å utveksle noe av verdi. Begge gir noe og begge får noe tilbake! 

Healing kan være livsendrende på mange måter. Slike endringer er alltid positive for den som opplever det. Som Healer og formidler av den gode kraften har jeg blitt gitt en fantastisk gave som gir meg mulighet til å hjelpe mennesker til å endre på ting i positiv retning. Healing gjør mottakeren i stand til sette i gang eller styrke forløsende prosesser. Det er lett å bli ydmyk når man opplever hva healing kan gjøre.

Mitt ønske er at flest mulig mennesker skal få tilgang til healingenergiene. ALLE kan ha nytte av healing og/eller fjernhealing, også dyr, planter, steder og situasjoner. Mange benytter seg av healing i forbindelse med smerter, konsentrasjonsvansker, søvnproblemer, stress, lave energinivåer etc., eller rett og slett som en slags åndelig spa-behandling for nytelse, avslapning og velvære. Man trenger ikke være syk for å ha nytte av healing og fjernhealing!

Healing virker selv om det kan være vanskelig å forklare. I så måte skjer det mange små mirakler hver dag! Healing på avstand (eller fjernhealing) er like effektivt som om man er fysisk tilstede. (Les også: Hvordan er fjernhealing mulig). Ved bestilling ser jeg helst at du benytter bestillingsskjemaet men du kan også ringe eller sende SMS (tekstmelding), hvis du er mer komfortabel med det. Svar gis så raskt det er mulig. 

♥ NAMASTE! ♥ Hilsen Tom Arild