I sesjoner med 'Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv' er alt mulig! Sesjonene utføres enten med 'Quantum Healing Hypnosis Technique' eller 'Beyond Quantum Healing' som begge er unike regresjons- og healing-teknikker utviklet for å kunne utforske sjelens tidligere opplevelser og gi oss svar på spørsmål om oss selv, sjelen og hele vår eksistens, samt få svar og healing fra vårt Høyere Selv. QHHT og BQH er begge godt egnet til formålet. 

QHHT ble utviklet av Dolores Cannon over en periode på mange år og har siden blitt veldig populær over hele verden. Dette mye på grunn av de mange bøkene Dolores skrev med utgangspunkt fra sesjonene hun utførte, men også de mirakuløse healingene som finner sted. BQH ble utviklet av Candace Craw Goldman og er en nyere og mer fleksibel metode. Candace var en god venn av Dolores og fungerte som medhjelper for henne i mange år. BQH har på relativt kort tid også blitt en kjent og populær metode. 

Det er mange gode grunner til å ha en Quantum Healing regresjon fordi det er så mye mer enn 'bare' healing. Vi vet aldri hva vårt Høyere Selv har planlagt for oss men det er alltid det vi trenger mest og er ment å erfare. Det er det som er viktigst for oss akkurat nå. Det Høyere Selvet er et aspekt av oss selv som har en mye høyere bevissthet. Det kan se det store bildet og ønsker alltid vårt beste og ønsker å hjelpe oss. Det er en energi av ren kjærlighet. I en avslappet tilstand av transe er vi i stand til å erfare det vårt Høyere Selv vil at vi skal oppleve og også la det komme gjennom og kommunisere med oss!

 

En QHHT sesjonshistorie

En blid og hyggelig dame oppsøkte meg med ønske om å finne svar på hvorfor ting i livet hennes hadde vært- og fremdeles er så vanskelig. I tillegg ønsket Berit (fiktivt navn) å finne svar på årsakene til en del fysiske og psykiske plager og om mulig få hjelp med disse. Hun fortalte at hun alltid hadde følt seg utenfor den såkalte A4-boksen. Hun har aldri klart å slå seg helt til ro noe sted på grunn av en indre uro hun ikke forstår hvorfor hun har. I tillegg blir hun rastløs i sitt eget selskap hvis hun ikke har noe å holde på med.

Man kan på ingen måte gjette eller vite hvordan en sesjon kommer til å arte seg på forhånd. Derfor er det både spennende og utfordrende å være hjelper på klientens reise. Når det skjer uventede ting må man håndtere det på strak arm for å kunne hjelpe klienten på best mulig måte. Jeg ser ikke det klienten sanser og opplever. Derfor er det alltid et samarbeid hvor vi har hver vår rolle til tross for at klienten ikke skal gjøre- eller prestere noe som helst. Kun slappe av og være en god reporter. Jeg liker "skravlebøtter" med sans for detaljer, for å si det sånn. Berits «Høyere Selv» hadde planlagt en reise litt utenom det vanlige, og Berit selv viste seg å være en meget god reporter. Hun hadde også evnen til å skifte hurtig mellom å kanalisere sitt Høyere Selv og sin egen bevissthet, uten at dette førte til at hun mistet kontakten eller kom ut av transen.

Det mest vanlige er at klientene først blir vist ett eller flere tidligere liv for å se på hendelser som har betydning for dem i det nåværende livet. Etterpå kaller jeg inn klientens Høyere Selv for å få svar på hvorfor nettopp dette ble vist, samt få svar på de spørsmålene klienten selv har tatt med til sesjonen. Her kan vi også spørre om årsaker til plager og sykdom og be om healing av dette. Det er altså klienten selv som svarer på sine egne spørsmål, ved å la Høyere Selv (som klienten er en del av), snakke gjennom seg.

Men som allerede nevnt er det ingen fast oppskrift på dette. Alt er like bra uansett hvordan reisen arter seg og måten informasjon blir formidlet på. Ikke alle har behov for å se på hendelser i tidligere liv. Høyere Selv vet alltid best fordi det ser det store bildet, og alltid vil klientens beste. Det er ren kjærlighet og er aldri dømmende.

Tilbake til Berit igjen, som hadde en overraskelse på lur. Jeg rakk aldri å be henne om å reise i tid og rom for å finne et sted hvor hun kunne finne viktig informasjon. Det klarte hun fint selv, og før jeg visste ordet av det så hadde hun allerede ankommet det stedet hvor hun var ment å dra denne dagen. Ut fra beskrivelsen skjønte jeg fort at det ikke dreide seg om noe jordisk sted. Alt var skinnende hvitt. Det eneste hun kunne se var et par søyler med riller i som minnet om greske pilarer, og noe som ligner lysende hvite små fjell i bakgrunnen. Hun står foran søylene som er en slags portal, men er uten dør og vegger. Jeg spør om hun er i stand til å bevege seg gjennom portalen, og om hvor hun havner og hva som skjer hvis hun gjør det? Jeg lar nå Berit selv fortelle:

Meg: normal skrift

Berit: fet skrift

Buddha/Høyere Selv: fet kursiv skrift

Det er litt vanskelig. Inni der er Gudslyset. Jeg bare vet det. Det er ingen der. Det er helt stille og fredelig. Det føles veldig veldig godt å være her. Det er bare fred og ro. Nå kommer det noe isblått på den andre siden av portalen. Jeg ser det både på sidene og gjennom portalen. Det er egentlig overalt på bakken ved det som ligner på små fjell. Det er akkurat som en isbre. Det lyser og gløder men det er ikke kaldt. Bare harmoni. Nå kommer det opp en grønn kløver på den andre siden av portalen. Kun en. Jeg lurer på om den vil at jeg skal gå inn å plukke den? Jeg går gjennom portalen og så bøyer jeg meg ned. Kløveren er ganske stor, men jeg vil ikke plukke den likevel fordi den er en del av Gud. Den lukter friskt av grønt. Det er lettere å puste her. Mye mer åpent. Jeg lurer på hva som kommer til å skje videre.

Er det noen du kan rope på? Kanskje kan du se noen som nærmer seg i horisonten? Noen som kan hjelpe deg på veien videre?

Jeg tror jeg vil rope på Buddha. Ja, jeg roper på Buddha.

Nå kommer det noen. En tykk liten kar som ligner på en bronsefigur. Liksom litt sånn emaljeaktig. Han kommer svevende mot meg. Hei Buddha sier jeg. Vær hilset sier han. Jeg spør han hvor jeg er og han sier at jeg er i himmelriket.

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering

Kan du spørre han om det er mulig for meg å snakke direkte til ham, gjennom deg?

Jeg skal spørre om det. Han nikker.

Nå har du sjansen til å spørre om ting som har med livet ditt å gjøre, og få svar på de spørsmålene du hadde med deg når du kom hit i dag. Men først kan du jo snakke litt med ham selv.

Mmm. Nå spør jeg om hvorfor er gresset grønt. Da bare ler han på en fin måte. Han ler veldig og sier at det er fordi jeg ser at det er grønt.

Kan du spørre han om hvorfor ditt Høyere Selv har tatt deg til dette stedet i dag?

Det er fordi det er her jeg hører hjemme. Hit kan jeg alltid komme. Englene bor i etasjen over.

Vet Buddha hva det er som er din livsoppgave i dette livet?

Du skal ivareta sier han. Jeg skal bre kjærlighet rundt meg til dem jeg har i min krets. Jeg skal høyere opp i frekvens. Jeg skal omgi meg med det hvite lyset. Der alt er bare kjærlighet lys og fred. Det vil ikke være noen problemer.

Så Berit kan gjøre dette i hverdagen da, å omgi seg med det hvite lyset?

Hun føler at det er litt vanskelig.(Buddha snakker til meg gjennom henne).

Har du et råd til Berit som gjør det lettere for henne å gjøre det?

Du må puste! (Buddha snakker til Berit).

Hva er det som har hindret henne i å puste ordentlig fram til nå?

Hun har for mange tanker i hodet. Det er støy. Det er gammelt. Det er rett og slett bare søppel.

Den ballasten som Berit har dratt på fra hendelser tidligere i livet, kan hun nå gi slipp på det?

Det gjør fremdeles vondt. Derfor er vanskelig å ikke kjenne det fordi det er et åpent sår. Det såret er et dypt kutt som går fra hjertet til litt nedenfor navlen.

Jeg tror jeg vet at du Buddha, kan hjelpe Berit og reparere dette såret for henne her i dag? Er det i orden at du gjør det for henne?

Hvis hun bare tørr å åpne det for meg. Hun er redd fordi det er så vondt.

Det er trygt å være her. Det er trygt å gi slipp. Hun er i gode og trygge hender. Så nå vil jeg på Berit sine vegne, be Berit om å tillate Buddha å se sårene hennes sånn at han kan reparere dem.

Jeg legger meg ned på en isblokk jeg. Den er ikke kald. Det er en lysblokk. Den er helt rektangulær. Jeg legger meg på ryggen. Såret spriker så tarmer, guffe, blod, gørr og gult verk vises. Så kommer Buddha svevende over og ut av maven sin sender han ett gulhvitt lys inn i såret. Det stråler som en smal stripe og samtidig utover. Det går opp og ned. Det brenner litt. Han sier at det går helt bra. Det stråler og stråler men det tar litt tid fordi det er så mye.

Vi har god tid så vi lar han bare få holde på med å ta det som trengs. Du er i gode hender.

Nå kommer det en hvit due over hodet mitt. Den hakker meg i nesen. Den bare erter meg. Vær hilset sier den. Jeg spør hvem den er og da sier den at den er meg. Duen sier; jeg elsker deg, du er god nok.

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering

Nå begynner såret å skrumpe. Kantene bare krøller seg litt inn, nesten som svidd kjøtt. Det tar nok mer tid før han er ferdig men det er bedre allerede. Det er fremdeles en åpning men det er tørt og ikke så guffete inni der.

Kan du spørre Buddha om jeg kan stille spørsmål til han mens han jobber med å helbrede såret?

Ja det er helt greit sier han, for dette tar tid.

Hvorfor har forholdet mellom Berit og moren hennes vært så vanskelig?

Det stammer fra noe som skjedde for lenge siden i et annet liv. I det livet var moren ond og anga Berit for noe som hun ikke hadde gjort. Berit er veldig redd.

(Hun blir vist et symbolsk bilde av en krokrygget dame som ser ut som en bøddel. Hun har brun kappe med en hette som henger litt ned foran ansiktet. Hun har en øks som hun ønsker å kappe av henne hodet med).

Hvorfor valgte Berit henne som mor i hennes nåværende liv?

For å gi slipp på frykten og helbrede med kjærlighet.

Dette celleminnet som har påvirket henne negativt, vil det forsvinne nå som hun vet hvor det kommer fra og funksjonen det har hatt? Kan hun gi slipp på det?

Det sitter så hardt. Hun vil det veldig gjerne.

Er det noe Buddha kan hjelpe henne med det også?

Det tror jeg. Ja Buddha bare smiler å synes at det er helt greit.

Er det noe Berit eventuelt selv også må gjøre for at det skal forsvinne helt?

Hun må sette grenser også. Jeg skal sende lys inn i alle cellene.

Nå tar han fram en stor krystall. En bergkrystall som er spiss på toppen. Han fører lys gjennom den. Det blir som en spektralstein som sender lys gjennom for å rense cellene. Det er akkurat som at vann renner gjennom. Det kiler. Samtidig blir det veldig lyst og fint.

Nå kommer det et svart og krokrygget skjelett. Det skrangler. Det er bare et gammelt minne.

Hva representerer skjelettet?

Det har sammenheng med bøddelen. Buddha ler høyt og kaster det på bålet, inn i de lilla og hvite flammene. Det går i tusen knas og blir til svart støv. Nå er det bare pulver igjen.

Så frykten og de vanskelige minnene er nå borte og vil ikke prege deg mer?

Nei, de er borte.

Hva handler problemene hun har hatt med resten av familien seg om?

Det er for mange sammenvoksninger. Gamle tråder som fletter seg inn i hverandre som et ormebol. Det er også gammelt. Berit har tatt på seg å heale dette. Det er en av hennes oppgaver i dette livet. De er så trangsynte. Hun må riste dem litt i forhold til trosystemene de har. Da blir de redde. Det er egentlig ikke til å unngå fordi de er så unge. De er ikke bevisste men det kommer til å bli bedre.

Hva er årsaken til Berits angst?

Det er veldig mye gammel skrekk og tortur i tidligere liv. Det er alvorlige ting som har skjedd med kroppen. Det er veldig gammelt, helt fra middelalderen. Hun har ikke bruk for det lenger.

Hvorfor valgte hun å ta med seg dette inn i hennes nåværende liv?

Det var for å få en innsikt. For bedre å kunne omfavne og forstå.

Har hun fått denne innsikten nå?

Hun er nesten der, men hun dømmer. Det må hun slutte med.

Er det noe du Buddha kan gjøre for å hjelpe til med det?

Han kan klippe de tarmene i to. Det gjør han nå. Men jeg må også selv gjøre en jobb med å la være å dømme både meg selv og andre.

Hvorfor har Berit så mye indre uro? Hvorfor klarer hun ikke å slappe av i sitt eget selskap uten å måtte ha noe å holde på med?

Hun har vært på flukt alt for lenge. Hun flykter og flykter og flykter.

Hva er det hun flykter fra?

Det er noen som jager henne til hest. Han har på seg en jernmaske og har et stort spyd i hånda. Hun snubler og snubler og faller. Hun er vettskremt. Det er fra den tiden hvor det var riddere. Hun ble spiddet i ryggen bakfra, litt nedenfor og til høyre for hjertet. Det er derfor hun opplever å ha en krampaktig smerte i det området.

Kan hun få hjelp med dette nå også?

Han heller litt aske på det.

Hvordan går det med healingen av det store såret?

Nå går det mye bedre. Det er ikke helt lukket enda.

Hvordan kan Berit få et sunnere og lykkeligere liv?

Hun må innse at hun er noe mer enn bare et menneske, at hun er en del av noe høyere. Hun må lære seg å leve i hverdagen, men ikke henge seg opp i den. Hun har blitt satt her for å være et menneske. Hun kan kommunisere med sitt Høyere Selv. Hun kan bare koble seg på så enkelt som bare det, så kommer svarene til henne.

Hva er grunnen til at hun sliter med depresjon?

Hun føler seg forlatt av sin egentlige familie som er lysvesener langt langt ute i galaksen. Det er på Andromeda. Der har hun sin sjelefamilie. Det er et savn. Det er veldig ensomt og annerledes å være på jorda.

Hvorfor bestemte hun seg for å komme hit å ha liv på jorden?

Det var av kjærlighet. For å utvikle seg gjennom en tyngre materie. For å øke sin frekvens og sin bevisshet. Å dykke ned i gjørma. Det var en utfordrende oppgave hun tok på seg. Hun må samle de gode trådene for å beholde vettet. Hun kom også for å hjelpe dem som ikke klarer å komme seg gjennom det store skiftet som skjer på jorda.

Berit har fortalt meg at hun har veldig livlige drømmer. Hva er det som skjer da?

Det handler om healing. Healing av universet men også healing av den sjelen som Berit er en del av, og de sjelene som er rundt henne på jorda. I den familien. Hun gjør den beste jobben når hun sover og det er derfor hun også ofte er sliten. Hun jobber veldig hardt og det har tynget henne. Det vil bli bedre nå.

Hvordan kan Berit leve ut sitt fulle potensiale i sitt nåværende liv?

Hun må ikke være så redd for å synes. Men samtidig så er hennes oppgaver litt i kulissene. Men hun må være sann. Sann i tanker, følelser, handlinger og ord.

Hva kommer det av at hun føler seg så alene og ensom?

Hun har reist så veldig langt. Ting er tungt og vanskelig fordi hun ikke er så vant til å være menneske. Hun har bare hatt 17 tidligere liv her. Det begynte på Lemuria. Det har gått lang tid mellom hvert liv fordi hun har hatt mye annet å gjøre.

Er Buddha og Berits Høyere Selv det/den samme? Hvem er det vi snakker med?

Det er selve sjefen.

Er det det vi vil kalle Gud?

Det er det guddommelige. Buddha er en hjelper. En representasjon av det guddommelige.

Er det andre ting Berit trenger å vite som har sammenheng med hennes vanskeligheter, som ennå ikke har blitt nevnt?

Berit lurer veldig på hvordan hun kan klare å bli integrert bedre.

Hva vil Buddha si om det?

Hun må lære seg å være i kroppen sin. Kjenne på kroppen sin. Ta bolig i menneskekroppen selv om det gjør vondt. Slå seg til ro med at det er sånn det er akkurat nå.

Er dette noe dere også kan hjelpe Berit med her å nå?

Vi skal prøve å tre henne inn i kroppen. Det er akkurat som å kle på seg en drakt. Vi må begynne med føttene. Det klør og det er stramt. Hun er ganske vrang og sta. Hun vil ikke helt dette her. Men hun har skrevet under på det.

Hvilke andre ting er det dere jobber med akkurat nå. Hvordan går det med healingen av såret?

Nå driver vi å forsegler det med lys. Det er ikke som å sy et vanlig sår. Det er lyshealing som får såret til å gro sammen igjen. Samtidig så må vi ta det litt med ro med den drakten. Å kle på seg det mennesket. Det er litt klaustrofobisk å være i så fast form. Hun er nødt til å ha en kropp.

Er det andre ting Buddha vet at Berit lurer på som dere kan si litt om for å hjelpe henne?

Buddha virker veldig fornøyd med det som har skjedd.

Det er en ting til jeg vil spørre om. Hvorfor er Berit så mye svimmel?

For at hun delvis er i en annen dimensjon. Hun er ikke helt plantet på jorden. Det er litt konflikter i forhold til dimensjonene. Hun har ikke helt tilpasset seg frekvensen. Hun svinger litt. Hun bør tenke mye på føttene sine så vil det hjelpe henne med å bli mer jordet.

Hva med meditasjon. Er det noe som også kan hjelpe?

Ja, og det bør hun ta på alvor. Det aller beste er å være mye ute i naturen å ha kontakt med bakken. Det er hun veldig flink til men det er ikke helt nok.

Er det andre ting hun kan gjøre for å være mer jordet?

Hun må spise mer kjøtt og hvile nok. Hun kan også skaffe seg en ny saltlampe som renser luften. Hun bør også begynne å bruke trommen igjen. Den flytter henne tilbake til utgangspunktet og gir kontakt med sjelen.

Hva er Berits egentlige og sanne identitet?

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering

Det finnes ingen identitet. Alt er av den ene kilden. Identitet er bare masker.

Er det noen spesielle emner som Berit har en spesiell interesse for, som hun ønsker å spørre om?

Hun er litt forvirret i forhold til hva som er intuisjonen og den sanne veien, og hva som er tanker som er i menneskehodet.

Kan dere si litt om det?

Det hele vil bli bedre når ikke angsten lenger er så sterk. Det vil ikke skape så mange tanker som er støy. Da vil sannheten komme fram mye tydeligere. Intuisjonen og kunnskapen er veldig sterk hos Berit. Hun må stole på det hun vet er sant. Når vi fjerner støyen så vil det bli mye enklere å ha tillit. Alt av kunnskap er tilgjengelig hele tiden.

Flere har under regresjon snakket om et bibliotek hvor all kunnskap finnes. Noen kaller det Akasha-biblioteket, mens andre sier kunnskapens-bibliotek eller har andre navn på det. Kan Buddha si noe om dette? Hva er det og hvor finnes det?

Vi kaller det for verdens-biblioteket. Det finnes i den niende dimensjonen. Der ligger alt lagret. Akasha-biblioteket er der inne. All kunnskap og alt som har skjedd noen gang.

Er det sånn at alt som skal skje også finnes der?

Det er det også, for tiden er ikke lineær. Men hva som skjer er avhengig av valg. Man får utdelt noen kort men man må selv velge hvordan man spiller dem. Det er ingenting som er fastsatt.

Hvor mange dimensjoner finnes det?

Her og nå finnes det ni som menneskene kan forholde seg til, men det er flere som dere ikke påvirkes av.

Hvordan går det med healingen av Berit?

Det begynner å bli veldig bra.

Nå kommer det inn en mann med et langt spisst hvitt skjegg. Han har kongeblå klær og en sånn liten tyrkisk hatt som er flat på toppen. Han nikker og ser på- og undersøker at alt har gått for seg bra. Han ser fram og tilbake og studerer grundig. Han synes det ser veldig bra ut, men det må gro. Det tar noen dager.

Ingen vet hva han heter. Han har denne oppgaven. Buddha er fornøyd. Han smiler og ler og er alltid like blid.

Er det andre ting nå som dere ønsker å si til Berit?

Hun må ikke kjempe sånn i mot når det er behov for å hvile, spise eller gå en tur som kanskje ikke passer inn der og da. Hun må bli litt friere. Da kommer det til å gå bra.

Går det bra for Berit at vi fortsetter litt til med noen flere spørsmål?

Berit begynner å bli veldig sliten.

Bare noen få spørsmål angående noen plager hun har?

Jeg tror det er nok. Det er så mye som foregår på reparasjonplanet.

Har de forskjellige plagene hennes som det ikke er sagt noe om, noe med det dere allerede har gitt henne svar på?

Det har å gjøre med at hun ikke har integrert seg tilstrekkelig i menneskekroppen. Det er ikke feilkoblinger, men ikke alle koblinger er på plass og da kan det bli noen ubalanser.

Hvordan går det med drakten? Har hun fått den på seg?

Den er på helt opp til skuldrene. Vi kommer til å jobbe videre med å få den igjen. Såret hennes er nå lukket men det er et arr der som skal vekk. Det kommer til å bli helbredet med lys.

Jeg vil takke for anledningen til å ha fått være med på dette. Det har vært veldig fint. Hvis dere er enig i at vi nå er ferdig, så sier jeg takk og farvel.

Vi vil takke vi også. Takk og farvel. 

 

Tillatelse til å gjengi artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og ikke er endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert.

Copyright © Tom Arild Waagbø - Matrixhealing.no. Alle rettigheter reservert.


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).