Mulige reaksjoner på healing og fjernhealing

Mest av alt fører healing generelt til at man føler seg avslappet. I tillegg kan andre mulige reaksjoner være at man føler varme, strømninger, nummenhet, lett banking eller pulsering, rykninger, prikking og/eller en slags kjølig vind under healingen. Noen opplever også å se farger eller bilder med sitt indre blikk. Vibrering i øyelokkene og romling i magen er ganske typiske reaksjoner, spesielt ved nærhealing. Healing fører veldig ofte til en følelse av stor ro og harmoni. Noen blir søvnige. Det er ikke uvanlig at kroppen kjennes veldig lett og/eller kjennes tyngre. Å reagere med latter og/eller tårer når noe forløses kan også forekomme. Etter healingen kan man føle et stort behov for å hvile, eller stikk motsatt, å bli full av energi eller føle seg lettere og mer opplagt. Andre reaksjoner kan være spontan glede, tristhet og/eller en følelse av tomhet. Man kan oppleve en midlertidig forverring av tilstanden en kort periode før bedringen inntrer. Uansett hvilken type eller grad av reaksjoner man har, så er dette et godt tegn på at kroppen har satt i gang sin helbredelsesprosess. Reaksjoner og virkninger er alltid individuelle, og kan dessuten variere fra gang til gang alt etter hva det jobbes med og hva behovet er. Fornemmelser kan vedvare en stund etter healingen, alt fra timer til noen få dager. Noen ganger kan man oppleve healingenergiene som meget sterke, eller motsatt, nesten helt umerkelige.   

Reaksjoner er som nevnt individuelle og er umulig å forutsi. Det samme gjelder når de eventuelle virkningene inntreffer. De fleste opplever en umiddelbar effekt på ett eller annet område, men det kan som nevnt ta lengre tid før resultater melder seg og man blir oppmerksom på det, samt i hvilken form/grad det skjer. Det anbefales å drikke vann etterpå for å hjelpe kroppen med de prosessene som har blitt satt i gang. 

Om man ikke har spesielle plager, smerter eller sykdommer kan healing og fjernhealing benyttes for nytelse og avslapning. En slags åndelig spa-behandling for rensing av energikroppen (chakraene og auraen).

Alle former for reaksjoner er tegn på at man er mottakelig og kan tolkes som et tegn på at man har behov for healingen. Om man ikke merker noe mens man mottar healing, betyr det ikke nødvendigvis at man ikke er mottakelig eller at healingen var/er uvirksom. Healing jobber med de underliggende årsakene som kan finnes på ett eller flere ulike plan, uten at dette merkes rent fysisk på kroppen. Noen er veldig sensitive for energier, mens andre ikke er det.  

 


 Interne linker: 

-Hva kan behandles

-Årsaker til behov for healing

-Vanlige spørsmål:

Hvordan er fjernhealing mulig? 

Forhold som har betydning for virkninger av healing

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Hvor ofte kan man gjenta behandlingen?