Informasjon om priser

Klikk på en tjeneste for å se pris og øvrig informasjon.

Frigjøring av innestengte følelser/emosjonelle blokkeringer (kinesiologi):

Fysisk oppmøte: Pris kr. 600,-. Varighet: så lang tid det tar (maksimalt 1 time). 
*HONNØR-PRIS kr. 500,-.
 Tidsbruk vil variere individuelt etter behov. Med denne teknikken arbeider vi raskt og får normalt gjort relativt mye på kort tid. I visse tilfeller vil underbevisstheten til personen det jobbes med, kun la oss forløse/frigjøre noen få innestengte følelser om gangen. Dette fordi kroppen har behov for tid til å behandle og integrere informasjonen før ny økt kan utføres. 

På avstand: Pris: kr. 500,-. Det underbevisste sinnet er koblet til det universelle sinnet hvilket gjør det fullt mulig og gjøre dette via en "proxy". Du trenger altså ikke selv å være fysisk tilstede. Behandlingen blir da utført på en tredje person som er testbar og fungerer som stedfortreder for deg. Jeg må ha ditt fulle navn og vite hvor du bor (bosted/by). Send meg gjerne et bilde av deg også (frivillig/ikke påkrevd). Etter behandling vil du motta en epost med oppsummering av det som ble funnet og frigjort/forløst, samt eventuell informasjon som kom fram rundt dette.

Bestillingsinformasjon (gjelder kun ERS på avstand): Ved valg av dato og klokkeslett i bestillingsskjemaet, velg dagens dato samt "jeg lar deg velge tidspunkt" under valg av klokkeslett. Tjenesten vil bli utført så rask som mulig og senest innen 7 dager etter mottatt bestilling. Dette fordi jeg er avhengig av å finne en tid som passer både for meg og personen som skal fungere som stedfortreder/proxy. En rapport med et sammendrag av det som ble funnet og frigjort/forløst vil bli sendt til deg på epost etter utført sesjon. Takk.

NB! Legg merke til at det finnes to valg for ERS i skjemaet for bestilling ("ERS fysisk oppmøte" eller "ERS på avstand"). <BESTILL KINESIOLOGI> Mer informasjon om Emotional Release System (ERS)

Originalt navn på metoden er Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT)

Pris kr. 2500,-. Varighet 4-6 timer. *HONNØR-PRIS kr. 1900,-.
Inkluderer digitalt lydopptak. PS! Ved bestilling vennligst angi/velg kl. 10.00 i bestillingsskjemaet. Les mer om QHHT her.

Pris kr. 600,- (ca 1 time inkl. samtale). *HONNØR-PRIS kr. 500,-.
En deilig avslappende stund hvor man får en direkte erfaring med den gode healingkraftens energi. Ved å akseptere muligheten gir man seg selv muligheten til å la kraften få virke på den mest hensiktsmessige måten. Her kan du lese mer om healing.

Healingpakke (3 x healing på benk):

Pris kr. 1500,- 
(du sparer kr. 300). Her kan man for eksempel ha konsultasjon og healing en gang pr. uke, men kortere/lengre intervaller er mulig alt etter ønske. Må bestilles samlet. *HONNØR-PRIS kr. 1300,-.

<BESTILL HEALING PÅ BENK>

Pris kr. 300,- (varighet 30 min). Utføres til et forhåndsavtalt tidspunkt og ikke via telefonen. Kan også utføres i forhold til dyr, steder eller situasjoner. 

Rabatterte pakkepriser for fjernhealing:
 
Antall 2: kr. 560,-. Antall 3: kr. 810,-. Antall 4: kr. 1040,-. Antall 5: kr. 1250,-. 
Rabatten er ferdig trukket fra ved betaling, se nedtrekksmenyen på betalingsknappen "Buy Now" (Paypal). Hvis du ønsker 6 eller flere fjernhealinger, er prisen kr. 230,- pr. fjernhealing.

<BESTILL FJERNHEALING> -Her kan du lese mer om fjernhealing.

Par: Pris kr. 425,-. Hvis 2 voksne kan egne barn og/eller dyr være med gratis i tillegg.
Grupper på 3-4 personer: Pris kr. 180,- per deltaker. 
Grupper på 5-10 personer: Total pris kr. 800,-. 

BESTILL ENERGI-SPA>
 -Les mer om fjernhealing for gruppe her.

*** Honnør-prisen gjelder for minstepensjonister, uføre og studenter.

 

→ Gå til BESTILLING for å bestille. Du blir kontaktet så raskt det er mulig. 

 Gå til BETALING for å betale for en tjeneste du har bestilt- eller skal bestille.

Betalingsbetingelser:

FORSKUDDSBETALING gjelder for alle tjenester MED UNNTAK AV tjenester hvor du kommer til meg (eller hvor jeg kommer til deg). For sistnevnte gjelder oppgjør på stedet, etter behandlingen.

 


 Interne linker: 

-Hva kan behandles?

-Årsaker til behov for healing

-Reaksjoner på healing

-Vanlige spørsmål:

Hvordan er fjernhealing mulig? 

Forhold som har betydning for virkninger av healing

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Hvor ofte kan man gjenta behandlingen?