En QHHT artikkel

Artikkel av Candace Craw-Goldman. Oversatt til norsk av Tom Arild Waagbø.

Høres dette ut som deg? Går du fra den ene doktoren eller behandlingsmetoden til den andre, desperat etter å finne en kur for det som plager deg?

Uansett hvilken sykdom eller ubehag du er på jakt etter å finne en løsning på, og tror at det eneste du trenger å gjøre er å finne den riktige ________ (legen, medisinen, behandlingen, guruen, krystallen etc.), så vil du garantert mislykkes om du tror at dette vi gjøre deg ________ (lykkelig, frisk, balansert, elsket etc.). Alle utfordringer, sykdommer og plager  til syvende og sist løses av deg

Det er en årsak til at du har sykdommen eller ubehaget. Du kan selvfølgelig benytte diverse behandlinger og remedier for dempe symptomene, men så lenge du ikke tar tak i årsaken og gjør de nødvendige endringene, vil problemet alltid komme tilbake i en eller annen form.

All healing er selvhealing. Du kan bli healet gjennom en hel rekke ting: en suksessfull operasjon, energiarbeid eller en kostholdsendring, men bare hvis du har gjort nødvendige indre eller emosjonelle endringer som gjør at du kan returnere til god helse og balanse.

Jeg har hatt klienter som har oppnådd ekstraordinære resultater med QHHT. Jeg har sett liv bli transformert, ja til og med sett mirakler skje rett foran øynene mine. Men jeg har også sett det motsatte: Ingen endringer overhodet.

Hvorfor? Hvorfor blir noen helbredet og ikke andre?

Min erfaring er at de som opplever helbredelse har noe til felles: Et eller annet sted på veien har de gjort helt avgjørende personlige forandringer, eller rett og slett fått stor innsikt eller forståelse om seg selv eller om det store eventyret vi kaller livet. Da er de klare for å akseptere helbredelsen på en måte som er passende for deres trossystem.

Noen må definitivt ha kniver eller medisiner for å tro på god helse og balanse. Andre må ikke ha det. QHHT adresserer spirituelle, nedarvede, lærte, mentale og emosjonelle komponenter av din sykdom eller plage. Hvis du er åpen for dette konseptet, og klar til å tro på deg selv for å bli helbredet i stedet for å lete utenfor deg selv for å finne en kur, da kan du vurdere å la denne metoden assistere deg i din personlige helbredelse.

For mer informasjon om QHHT og Dolores Cannons arbeid se DoloresCannon.com

For mer informasjon om Candace og hennes praksis se candacecrawgoldman.com


Tillatelse til å dele denne artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og linker inntakt og uten å være endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert. Copyright 2014 Candace Craw-Goldman.


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).