INFORMASJON OM UKESFJERNHEALING:

Her gis du mulighet til å motta fjernhealing daglig i en uke sammen med andre deltakere til en rimelig pris. Gruppehealingen/felleshealingen utføres til samme klokkeslett hver kveld i 7 dager på rad. Jeg har god erfaring med dette fra tidligere år da jeg arrangerte en god del fellesehealinger via Facebook. Tilbakemeldingene den gangen var meget gode og jeg ønsker nå å 'ta opp tråden' fra den gangen og tilby dette igjen. 

Deltakelse koster kr. 300,-. Da er du med hver dag i en uke. Du kan delta uansett hvor du befinner deg. Healingene har en varighet på 30 minutter. Det er opprettet en privat gruppe av matrixhealing.no på Facebook hvor du kan be om å bli medlem for å få varslinger om arrangementene og eventuell annen relevant informasjon. Der har du også mulighet til stille spørsmål, gi tilbakemeldinger og/eller kommunisere med andre deltakere. Du må ha meldt deg på før du kan be om å lagt til i gruppen. Gruppens navn er: Ukesfjernhealing - Matrixhealing.no.

Du må melde deg på senest 20 minutter før oppstart. Du kan delta så ofte du vil men må melde deg på for hvert arrangement.

FOR SENT UTE TIL EN PÅBEGYNT UKESFJERNHEALING? Ikke noe problem. Du kan delta på de gjenværende dagene av arrangementet. Meld deg på som beskrevet nedenfor og vipps kr. 43,- ganget med antallet dager som er igjen av uken (se start- og sluttdato).

NB! Det kreves et minimum av 5 deltakere for at et arrangement skal gjennomføres. Om antallet påmeldte er mindre enn 5 vil datoen for oppstart forskyves til førstkommende dag hvor antallet påmeldte er 5 eller mer. Antall påmeldte vil oppdateres fortløpende (se nedenfor).

PÅMELDING:  Det er 3 måter å gå fram på for å melde seg på (velg en av dem):

Alternativ 1) Send melding via kontaktskjemaet her på siden. Skriv "Ukesfjernhealing" i emnefeltet. I meldingsfeltet oppgir du fødselsdatoen din. Vipps så kr. 300,- til nr. 480 58 202.

Alternativ 2) Kontakt meg på Messenger (klikk 'Send PM' nede til høyre her på siden) eller via facebook og si at du vil melde deg på. Oppgi samtidig fødselsdato og bosted/by. Etterpå sender du kr. 300,- på Vipps til nr. 480 58 202. 

Alternativ 3) Send kr. 300,- på Vipps til nr. 480 58 202 og oppgi fødselsdato + bosted/by som melding når du vippser. 

PÅGÅENDE ARRANGEMENT: Torsdag 2. mai - onsdag 8. mai 2024 kl. 22.00 hver kveld.

Antall påmeldte hittil:  5 

Det anbefales at du sjekker denne siden eller Matrixhealing.no's facebookside igjen senere for informasjon om kommende arrangementer. Om du har forespørsel med ønske om ny ukesfjernhealing så kan du gjerne kontakte meg