I sesjoner med 'Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv' er alt mulig! Sesjonene utføres enten med 'Quantum Healing Hypnosis Technique' eller 'Beyond Quantum Healing' som begge er unike regresjons- og healing-teknikker utviklet for å kunne utforske sjelens tidligere opplevelser og gi oss svar på spørsmål om oss selv, sjelen og hele vår eksistens, samt få svar og healing fra vårt Høyere Selv. QHHT og BQH er begge godt egnet til formålet. 

QHHT ble utviklet av Dolores Cannon over en periode på mange år og har siden blitt veldig populær over hele verden. Dette mye på grunn av de mange bøkene Dolores skrev med utgangspunkt fra sesjonene hun utførte, men også de mirakuløse healingene som finner sted. BQH ble utviklet av Candace Craw Goldman og er en nyere og mer fleksibel metode. Candace var en god venn av Dolores og fungerte som medhjelper for henne i mange år. BQH har på relativt kort tid også blitt en kjent og populær metode. 

Det er mange gode grunner til å ha en Quantum Healing regresjon fordi det er så mye mer enn 'bare' healing. Vi vet aldri hva vårt Høyere Selv har planlagt for oss men det er alltid det vi trenger mest og er ment å erfare. Det er det som er viktigst for oss akkurat nå. Det Høyere Selvet er et aspekt av oss selv som har en mye høyere bevissthet. Det kan se det store bildet og ønsker alltid vårt beste og ønsker å hjelpe oss. Det er en energi av ren kjærlighet. I en avslappet tilstand av transe er vi i stand til å erfare det vårt Høyere Selv vil at vi skal oppleve og også la det komme gjennom og kommunisere med oss!

 

En QHHT sesjonshistorie

Det var en godt voksen og meget hyggelig dame som elsker å lese og lære som kom for å ha en sesjon med meg denne dagen. Hun følte at hun manglet noen brikker i forhold til hvem hun er, hvorfor hun kom til jorden og hva hun er ment å gjøre i dette livet. Hun ønsket også å få svar i forhold til tidligere hendelser og veiledning/hjelp med sin nåværende situasjon i forhold til jobb, helse og familie.

Hun hadde de siste 18 årene opplevd mange tunge og vanskelige ting som hadde medført mye sorg og smerte, men også en enorm åndelig oppvåkning som hun var takknemlig for. Det hele begynte med at hennes store kjærlighet ble alvorlig syk og døde etter bare noen få års ekteskap. De hadde da to små barn sammen. Som den ansvarsfulle og hjelpsomme personen hun er, hadde hun alltid stilt opp for andre noe som gjenspeiles i hennes yrkesvalg som sykepleier.

Å være en hjelper som ofte lar egne ønsker og behov komme i andre rekke gir ikke overraskende utslag i den fysiske kroppen. Hun var intet unntak. Etter mange år som pliktoppfyllende og hardtarbeidende både privat og i jobb ble hun for noen år siden ufør, noe som også delvis skyldtes en medfødt diagnose. Hun hadde blitt operert flere ganger og hadde i tillegg enda en diagnose hun hadde fått senere livet. Alt dette medførte mye smerter i kroppen. Hun hadde i perioder vært totalt utslitt etter konstante utfordringer og problemer, og flere ganger bedt om styrke for å klare å holde ut.

En ting hun ikke fortalte meg noe om før etter sesjonen var forholdet hun hadde til Jesus. Hun hadde hele livet bedt til ham og snakket med ham. Hun fortalte meg etterpå at det ikke hadde vært i tankene hennes i det hele tatt, noe vi begge syntes var merkelig. For henne var det totalt uventet det som skjedde etter at hun først hadde utforsket et tidligere liv.

Hun har nå reist i tid og rom og nettopp «landet» i et tidligere liv. Jeg ber henne først om å beskrive omgivelsene sine. Det som følger er et redigert sammendrag:

«Jeg er alene på en liten slette omgitt av høye fjell. Det er også litt snø på toppene. Det virker som jeg har en hel drakt på meg. Skoene går i ett med drakten som er lys og gulaktig på farge. Skoene er litt store og stive, nesten som alpinsko. Jeg føler meg veldig lett. Kroppen kjennes sterk og vital. Jeg er en ung dame med mørkt langt hår. Det virker som at jeg står å venter på noen. Jeg har ingen bekymringer og alt er helt fint. Jeg har på meg et veldig spesielt belte med kommunikasjonsutstyr i og en del andre artige ting. Det er en slags computer. Jeg trykker på en knapp og spør om de ikke kommer snart. De skulle komme å hente meg når jeg ble ferdig med undersøkelsene i området. Det er et enormt fjellmassiv. Himmelen virker ganske voldsom, med gråe, tunge og massive skyer. Jeg føler meg ikke helt komfortabel nå. Det virker som et sted hvor ikke alt er helt greit.»

Kan du si noe hva det var slags undersøkelser du gjorde og hvorfor?

«Det virker som det kan være noe inne i fjellet. Nå ser jeg plutselig noe som ser ut som en inngang. Jeg fant inngangen til basen. Det ligner en stor firkant. Jeg måtte undersøke den porten for å finne ut hvordan man kommer inn i fjellet. Det er forskjellige rom der men de er ikke våre. De som holder til der tilhører en slags reptilrase. Jeg måtte gå stille og forsiktig. Jeg kjenner at jeg begynner å fryse. Det føles ikke greit. Så sier jeg at de må komme å hente meg snart. Åhh, nå begynte hjertet å slå noe voldsomt. De som bor inne der er ikke greie men det var de jeg skulle observere. Vi visste at de holdt til på et slikt sted.

Nå kommer det et fartøy svevende. Det er ikke helt rundt men ligner litt på et jagerfly i formen. Det oppfører seg som en UFO og kan stå helt stille i luften. Det lander og jeg går ombord. Det føles deilig for nå var jeg veldig engstelig og redd. De sier at jeg er veldig tøff fordi jeg turte å gjøre det. Nå reiser vi.»

Neste viktige dag/scene:

«Jeg ser at jeg blir forfremmet på en måte. Det at jeg var alene i fjellet og observerte var en slags test. At jeg kommer litt høyere i gradene gjør at jeg kan være med i en gruppe som jobber med å lokalisere de som lager mye trøbbel. Det er jeg veldig glad for men samtidig så er det et stort ansvar. De er krigerske og ikke åndelige i det hele tatt. De er opptatt av krig og makt og er veldig slue. De har valgt å ikke utvikle seg spirituelt. Derfor må vi ha dem under oppsikt. Jeg kjenner at jeg er fylt av glede men samtidig liker jeg ikke den typen av individer. Jeg vet at jeg må være med å hjelpe og det er det jeg vil. Jeg er veldig glad for å være til nytte fordi jeg er opptatt av gode og positive ting som kan hjelpe universet videre. Jeg kjenner at jeg er sterk psykisk og spirituelt. Jeg har vokst ganske mye og stoler på egne krefter.»

Du sa at du ikke er et menneske. Kan du forklare hva du er?

«Jo vi ser ut som mennesker men vi er ikke mennesker fra jorden. Jeg tilhører en gruppe som dere på jorden omtaler som The Nordics. Vi har en veldig vakker grønn og frodig hjemplanet kalt Umo (Ummo?). Den ligner veldig på jorden og det er veldig flott og fredelig. Vi er hovedsakelig blonde men noen av oss er også helt mørke. Vi har det veldig fint. Vi har mange oppdrag hvor vi reiser rundt på planeter for å hjelpe andre med sine ting, og det er det jeg ønsker å jobbe med. Vi har baser oppe i fjellene vi også. Det virker som reptil-individene har slått seg ned her og at det er noe de pønsker på.»

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering

Neste viktige dag/scene:

«Nå er jeg veldig emosjonell. Jeg har nettopp møtt en som jeg har levd sammen med i mange liv. Vi er så glade for å ha funnet hverandre igjen. Jeg vet at han har lett etter meg i mange år. Endelig, sier han. Det er en utrolig gjensynsglede for vi er enormt glade i hverandre. Vi har bestemt oss for å være kjærester og leve og jobbe sammen videre for han er også en del av mannskapet. Det er oss to igjen. Han er så vakker. Like vakker nå som han var da jeg møtte han en gang i mitt nåværende liv på jorden, men da var jeg ikke interessert og valgte han bort. Jeg har hatt en del sorg i forhold til det, men vi passet ikke sammen som vi gjør her. Vi føler at vi har mye spennende foran oss. Jeg er utrolig glad for å komme tilbake til Umo. Jeg kjenner at jeg har lengtet veldig dit!»

Neste viktige dag/scene:

«Merkelig. Det virker som jeg har fått mye mer ansvar, men jeg er jo kvinne da. Jeg har blitt mye eldre selv om jeg ikke er gammel. For vi kan bli veldig gamle på denne planeten. Jeg er ikke ute på oppdrag lenger. Jeg er stasjonert på et sted hvor jeg koordinerer og er mer en leder. Det er veldig fint for jeg føler at jeg har fått gjort mye spennende. Det er det som er best for meg nå, å være mer rolig. Jeg har ikke noen rundt meg men bare ser meg selv som en voksen og ansvarsfull person. Holder orden på mine ting, mine arbeidsoppgaver. Jeg er veldig opptatt av jobb og jeg gjør ting riktig.»

Den siste dagen i livet. Dødsdagen:

«Det er helt utrolig. Jeg ser meg selv liggende på et slags... å fy nå ble jeg veldig kald. Jeg ligger på noe som ligner på et operasjonsbord. Veldig mange av mine kjære står rundt meg. De tar farvel. Jeg er ferdig med inkarnasjonen. Alle er veldig alvorlige men samtidig også glade/fornøyde. Det er bare fredfylt og godt. Det virker merkelig men det er en slags evaluering av livet mitt. Det er veldig mye som går på arbeidsoppgaver og plikter. Vi er veldig strukturerte. Jeg har gjort det jeg skulle, har utført mine plikter og er veldig fornøyd med livet. Det å dø er annerledes enn hva det er på jorden. Vi bestemmer det på en måte selv og sier fra til sjelen når vi ønsker å forlate kroppen. Jeg var ferdig med oppgavene mine og kroppen begynte å bli veldig gammel. Det er visse ting i kroppen som ikke fungerer så godt. Det er på tide å bytte ut drakten. Jeg bare ligger der og så forsvinner ånden ut av kroppen.»

Hun har nå forlatt kroppen og befinner seg på åndesiden. Jeg spør hva hun lærte av det og hva slags viktige innsikter livet gav henne, nå som hun kan se tilbake på det fra et annet perspektiv?

«Å stå sammen. Å være en enhet og jobbe sammen mot et felles mål. Det å stole på hverandre og stå sammen skulder ved skulder, og kunne stole på at alle gjør sine oppgaver. Da kan man klare utrolig mye. Det føles godt å være ferdig med det. Jeg utrettet mye og er fylt av takknemlighet.»

Ditt Høyere Selv valgte å vise deg akkurat dette livet fordi det er viktig i forhold til ditt nåværende liv. Hva føler du selv at det kan være?

«Jeg kjenner at det er noe viktig (begynner å gråte). Jeg vet at jeg er veldig pliktoppfyllende. At jeg egentlig setter andre foran meg selv. Jeg vil så gjerne være en del av et fellesskap som jobber mot et mål. Så vil jeg gjøre gode ting. Gode ting for at menneskeheten skal komme på riktig vei. Det plager meg veldig. Det er så mye vondt og urettferdig i denne verden, på Moder Jord. Det gir mening for meg at jeg ble vist akkurat dette livet.»

Jeg ber henne nå om å forlate stedet og den personen hun var i det livet, og ber hennes egen personlighet om å returnere tilbake i kroppen hennes igjen. Etterpå ber jeg om tillatelse til å få snakke med hennes Høyere Selv og stille spørsmål på hennes vegne. Dette får jeg bekreftende ja på, så jeg takker for det og fortsetter. Det blir imidlertid klart for meg ganske fort at «forbindelsen» ikke er optimal, og derfor bestemmer jeg meg for å bruke en annen tilnærmingsmåte. Ikke alle metoder virker nødvendigvis like godt for alle av forskjellige årsaker som jeg ikke skal gå inn på her, og derfor har vi alternative teknikker for å best mulig kunne oppnå hensikten med sesjonen. I stedet for å snakke direkte til hennes Høyere Selv, sender jeg henne tilbake til «det vakre stedet», som hun besøkte tidligere i sesjonen. Dette for å få henne til å føle seg helt trygg, komfortabel og avslappet. Fra dette stedet sender jeg henne nå ut på reise igjen, men denne gangen ber jeg henne reise til et sted hvor alle svar finnes og hvor alt er mulig. Jeg ber henne om å si fra når hun har kommet dit og beskrive for meg hva hun ser og hva som hender:

«Det er nesten ikke til å tro. Det er som jeg går bortover oppå skyene så ser jeg at det kommer noen i møte med meg. Det ser ut som det kan være Jesus, men jeg kan ikke tro det er ham.»

Kan du ikke spørre han om det?

«Han smiler og sier at han er det! Det kan jo ikke være han? (Hun blir veldig emosjonell.) Det kan jo ikke være det... Nå sier han noe til meg. Han sier takk for at du har trodd på meg hele livet. For at du ber til meg og tror på meg. Å nå ser du at jeg er sann. Han smiler og bekrefter at han har kommet for å hjelpe meg. For et nydelig smil. Nå strekker han fram armen og tar meg i hånden.»

Jeg ber henne spørre ham om det er greit at jeg stiller han spørsmål på hennes vegne og om han kan hjelpe henne med å gi svar på det hun lurer på?

«Ja det er bare å spørre om hva som helst.»

Da vil jeg be Jesus om å ta deg med til et sted for healing og så fortsette med spørsmålene der mens healing utføres.

«Vi går bortover på noe som virker som et gyngende underlag. Akkurat som å gå på bomull. Nå ser jeg plutselig et stort hus med søyler. Det er utrolig flott. Det er som en stor katedral. Den skinner som en stor diamant. Så er den omgitt av alt det hvite. Alt er så utrolig rent og fint. Vi går bort og setter oss på trappa ved inngangen hvor det er sånne enorme søyler. Så sitter vi der og ser utover. Han viser meg at alt er så rent og fint. Det er bare rent og fint overalt og alt glitrer og er perfekt. Så går vi inn og der er det... jeg lurer på om det er det biblioteket for det er så veldig mange bøker. Enorme hyller og det er så høyt så høyt. Nå går vi bare rundt mens han viser meg alt det flotte. Han peker og sier at alt dette er liv. Det er alles liv. Alt dette er livet. Jeg har en sånn følelse men hvordan skal jeg forklare det? Han står og holder meg i hånda og smiler. Jeg har bare en følelse av at jeg er hel. Det er ikke nødvendig å si noe. Jeg er hel og alt er bare rent og fint. Alt er som det skal være.»

healer,healing,fjernhealing,regresjonsterapi,QHHT,BQH,kinesiologi,balansering

Er det i orden at jeg begynner med spørsmålene nå, hvis det ikke er noe mer han vil vise deg først?

«Han nikker og smiler. Han er helt fantastisk blid.»

Flott! Mens vi tar for oss dem vil jeg be om at Jesus utfører healing av deg.

«Han sier at det er greit.»

Navnet det blir henvist til nedenfor er fiktivt. Jeg har valgt å kalle henne Marie. Kun utvalgte spørsmål og svar er tatt med videre i denne artikkelen.

Hvorfor valgte Marie å komme til jorden for å ha flere inkarnasjoner her?

«Det var for å lære mer og prøve å hjelpe jorden i en vanskelig tid. I en tid hvor det har skjedd store ting energimessig. Jorden er gått inn i en fase som den aldri har vært i før. Jeg valgte å komme fordi at jeg er en hjelper. Jeg blir selv healet av å hjelpe. Jeg får krefter av å hjelpe andre. Den største glede er jo å gjøre andre glad. Hvis man sår godt så høster man i ti-fold. Man får, får og får. Det er noe med at den åpne hånden aldri blir tom.»

Kan du spørre Jesus om hvordan det går med healingen? Hva er det som skjer med det nå?

«Det går veldig fint. Jeg er helt frisk. Det er ingenting galt i min kropp. Alt det jeg ble vist er et symbol på at alt er rent, friskt og sterkt, og at alt er som det skal være.»

Så det handler om å ha bevisstheten om at man ER frisk og at man ER healet?

«Ja, jeg kjenner det veldig veldig sterkt.»

Marie er jo født med et mestertall (numerologi). Er det riktig at det betyr at hun da har en høyere vibrasjon?

«Ja det er riktig. Det er sånn det er. Dette livet har vært så vanskelig og hatt så mange utfordringer tett i tett, at nervesystemet mitt ikke ville ha tålt det uten den høyere vibrasjonen. Jeg hadde ikke greid det.»

Hva har vært meningen med at hun har gått gjennom så mange vanskelige ting?

«Fordi jeg har valgt det selv. For å vokse og lære. Jeg elsker å lære. I alle situasjoner. Men jeg er ferdig med de tøffeste tingene nå. Det vil flate seg ut nå og hun vil bli roligere (begynner å skifte på å si hun/jeg). Blir mer fornøyd og faller til ro. Det begynner en ny æra/tid. Det blir et skifte og et helt annet liv på alle plan. En ny jobb som er å skrive. Men hun må være tålmodig en liten stund til.»

Hvor mange liv har Marie hatt på jorden og andre steder?

«Hun har hatt over 200 liv på jorden og vært mange tusen år på andre planeter og i forskjellige galakser. Hun har antatt mange uttrykk og former. Hun har erfaring fra mange forskjellige ting og har mye viten om ting som veldig mange på jorden ikke forstår.»

Er det sånn at alle de problemene hun har hatt har vært ting hun bestemte seg for å gå gjennom før hun ble født, eller har noe av det kommet som et resultat av hennes frie vilje som menneske på jorden?

«En del av problemene var ikke bestemt på forhånd. Vi har flere sannsynlige veier å gå. Noen av veiene har skapt flere eller andre typer av problemer. Det er andre mennesker som har kommet inn i hennes liv. Det er ting som skjer på grunn av andres valg, og blitt en del av hennes problemer. Det er det som er den store utfordringen. At vi hele tiden kommer av sporet. På grunn av at andre går sin vei.»

Men var det meningen fra skapelsens side at det skulle være sånn?

«Nei, men vi blir hjulpet tilbake på rett spor etterhvert. Marie også. Det er hjelpere og skytsengler som er med oss. De er med oss fra vi fødes og livet ut. Så har vi også forskjellige typer hjelpere og guider som kommer alt etter hva det er vi har behov for.»

Hva er det som er årsaken til fysiske problemene Marie har hatt?

«Det er nervesystemet som har vært i ubalanse på grunn av slit, strev og tunge lekser. En høy vibrasjon er også belastende for den fysiske kroppen. Jeg sover veldig mye og det er helt nødvendig for det er kroppen som er veldig sliten.»

Kan Jesus fortelle oss hvordan healing fungerer. Hvordan gjør han det?

«Det er intensjoner og vibrasjoner. Å skape de rette energiene. Å balansere. Man er tilstede og gir fra hjertet. Det handler om energier. Alle mennesker kan i grunnen heale og gjøre seg selv friske. Det er det å stole- og tro på det vi får og det vi har inne i oss.»

Marie lurer på hva det er som er årsaken til hennes overvekt og hvordan hun kan få det bort?

«En del er å slippe tanken. Fri seg fra tanker om at man kanskje aldri får det bort. Man kan gjøre mye med tankene. De setter i gang ting. Det handler mest om tanker og fokus. Det man fokuserer på holder man fast ved.»

Hvis Marie har noen tankemessige blokkeringer i forhold til dette, vil jeg be om at hun får hjelp med å få fjernet disse. Kan du Jesus gjøre det for henne?

«Ja det vil bli gjort.»

Hun har hatt mye motgang som blant annet har ført til innestengt sinne og sorg. Hun føler at folk har vært ute etter å «ta henne» og det har vært mye sjalusi, misunnelse osv. Hvorfor har det vært sånn og er det noe hun kan få hjelp med?

«Den sjalusien og misunnelsen har kommet av at hun har en sterkere vibrasjon. Det synes ute i det fysiske liv. Kall det en ekstra glød. Mange mennesker kjenner det og ser det og skjønner ikke hva det er. Det gjør noe med en del mennesker. Noen støtes og blir sinte mens andre blir tiltrukket av det. Det er bra på mange måter men også veldig vanskelig.»

Hva kommer det av hun de siste fem årene hele tiden har vært plaget med at det renner blank væske fra nesen hennes?

«Det er kroppens måte å få bort slagg og syre fordi hun har vært rolig og lite fysisk aktiv. Når man er det får ikke kroppen bort avfallsstoffer. Det er kroppens måte å kvitte seg med giftstoffer på. Når hun blir mer aktiv så kommer det til å slutte.»

Hva er årsaken til kløen hun har vært plaget med i 45 år (elveblest)?

«Det er ting som kan komme på grunn av sensitivitet og en høyere vibrasjon. At man tar inn mer fra omgivelsene. Man blir lett påvirkelig. Det er som et tveegget sverd. Det er både fordeler og ulemper.»

En av hovedgrunnene til at Marie kom i dag var for finne ut hvem hun er. Kan det gis et svar på dette?

«Hun er en gnist fra Gud som alle er. Skaperen erfarer gjennom alle oss gnister. Hun har kommet et stykke på vei i utviklingen sin men enda er det mye spennende igjen å erfare. Og godt er det.»

 

Tillatelse til å gjengi artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og ikke er endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert.

Copyright © Tom Arild Waagbø - Matrixhealing.no. Alle rettigheter reservert.


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).