I sesjoner med 'Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv' er alt mulig! Sesjonene utføres enten med 'Quantum Healing Hypnosis Technique' eller 'Beyond Quantum Healing' som begge er unike regresjons- og healing-teknikker utviklet for å kunne utforske sjelens tidligere opplevelser og gi oss svar på spørsmål om oss selv, sjelen og hele vår eksistens, samt få svar og healing fra vårt Høyere Selv. QHHT og BQH er begge godt egnet til formålet. 

QHHT ble utviklet av Dolores Cannon over en periode på mange år og har siden blitt veldig populær over hele verden. Dette mye på grunn av de mange bøkene Dolores skrev med utgangspunkt fra sesjonene hun utførte, men også de mirakuløse healingene som finner sted. BQH ble utviklet av Candace Craw Goldman og er en nyere og mer fleksibel metode. Candace var en god venn av Dolores og fungerte som medhjelper for henne i mange år. BQH har på relativt kort tid også blitt en kjent og populær metode. 

Det er mange gode grunner til å ha en Quantum Healing regresjon fordi det er så mye mer enn 'bare' healing. Vi vet aldri hva vårt Høyere Selv har planlagt for oss men det er alltid det vi trenger mest og er ment å erfare. Det er det som er viktigst for oss akkurat nå. Det Høyere Selvet er et aspekt av oss selv som har en mye høyere bevissthet. Det kan se det store bildet og ønsker alltid vårt beste og ønsker å hjelpe oss. Det er en energi av ren kjærlighet. I en avslappet tilstand av transe er vi i stand til å erfare det vårt Høyere Selv vil at vi skal oppleve og også la det komme gjennom og kommunisere med oss!

 

En QHHT sesjonshistorie

Denne historien er skrevet med bakgrunn fra en sesjon jeg hadde med en middelaldrende dame. Jeg kaller henne for Linda (ikke hennes virkelige navn). Lindas intensjon for sesjonen var å finne ut mer om hvem hun er. Ettersom hun har hatt samme type regresjon hos meg før og kun hadde en beskjeden liste med spørsmål så kom vi raskt i gang med selve sesjonen. Det ble en kort og produktiv sesjon. Hennes Høyere Selv hadde ikke til hensikt å vise henne tidligere/parallelle liv på jorden. Det var det ikke behov for nå fikk vi vite. I stedet dro hun rett hjem til sin stjernefamilie på et høyere eksistensplan av bevissthet. Rett på sak med andre ord.

Det følgende er et redigert sammendrag av Lindas opplevelser i sesjonen hvor et utvalg hendelser, spørsmål og svar er tatt med. Etter en reise i tid og rom har hun akkurat ankommet et sted og begynner å fortelle hva hun legger merke til og hva som skjer:

«Det er natur her. Det første jeg så var elven. En kraftig elv som ser ut til å forsvinne nedover kanten litt lenger borte. Det er ett eller annet her som er veldig høyt og massivt men jeg får ikke helt tak i det. Det er som at det er inni tåke. Det virker som et tørt landskap selv om det er en svær elv der. Det er veldig rart. Det er en bygning som er ved elvekanten og den er enorm. Det er vanskelig å beskrive fordi den er så stor. Alt er sandfarget. På den andre siden av elven er det et flatt landskap med litt vegetasjon men dit kommer jeg meg ikke. Jeg skal ikke dit heller.»

elv i ørkenlandskap

Hvor er du nå i forhold til den bygningen du ser?

«Jeg ser bare en murvegg (i sandstein) og den er kjempehøy. Det ser som en mur men er egentlig en bygning nær elven. Det er en konstruksjon av noe slag. Jeg står å ser og prøver å forstå hva det er jeg ser på. Det er midt på dagen og det er varmt. Jeg får en Egypt-følelse men det er ikke Egypt. Jeg har aldri sett en så stor bygning. Jeg går nærmere og ser at det er en passasje mellom bygningen og elven. Der er det mulig å gå inn tror jeg (hun går innover). Det er noen massive trapper her. Veldig svært. Det er akkurat som at den muren bak er en slags hale på bygningen. Veldig merkelig. Nå er jeg foran trappa og da får jeg en universitets-følelse. Det er innmari svært men det er ingen søyler her, bare noen forhøyninger på hver side av trappen (hun begynner på trappen)».

Før du beveger videre så vil jeg at du skal beskrive deg selv. Hvordan ser føttene dine ut og hva har du på dem?

«Jeg føler ikke at jeg har noen føtter. Jeg får ikke tak i at jeg har noen kropp. Det føles mer som at jeg er en ball av energi og det gir mening ettersom alt er så høyt her. Det spiller ingen rolle fordi jeg bare kan flyte opp trappen. Jeg gjør det automatisk med viljen. Akkurat som at man ikke trenger å tenke på at man går, så kan jeg bare flyte dit jeg skal».

Hvordan føles kroppen din om vi skal kalle den det?

«Den føles gnistrende på en måte. Jeg har et lysende hjerte og jeg har et hode, armer og ben hvis jeg vil men det er ikke nødvendig. Jeg er veldig fleksibel og gjennomsiktig men fargerik i pastellfarger. Hjertet har en slags mørk rosafarge. Det lyser kraftig og er et veldig tydelig senter i kroppen. Bevisstheten er i hele meg. Jeg føler meg veldig trygg samtidig som at jeg er veldig nysgjerrig på hvor jeg er nå».

Hun befinner seg i trappen og jeg ber henne nå om å fortelle hva hun opplever videre:

«Det er så fremmed alt dette så jeg må bare se meg litt om. Der oppe på toppen av trappen er det en åpning hvor jeg kan flyte inn. Jeg går inn og der inne er det et kjempestort auditorium. Der er det veldig mange sjeler som venter på meg. De er litt utydelige for meg alle sammen men jeg bare merker at de er der. Nede på scenen står det et energivesen som er veldig høy. Det er veldig energetisk og jeg tror at auditoriet har plass til akkurat så mange som skal være der. Det endrer størrelse i forhold til hvor mange det skal ha plass til. Veldig rart. På scenen er det et bord hvor det sitter noen rundt. Det høye vesenet er kledd i blått. Det er lyseblått øverst som gradvis blir mørkere blått nedover. Utrolig vakkert! Det er litt vanskelig å si om det er klær eller om det bare er lys. Han skiller seg ut for meg og jeg ser han mye tydeligere enn de andre som jeg bare kan skimte at er der.

Jeg skal ned til scenen føler jeg. Jeg blir tatt i mot og det gir meg en veldig gjenforeningsfølelse. Det er som å møte Pappa'n sin som man ikke har sett på 100 år. Alle blir veldig glade. Det blir en kroppslig omfavnelse for da blir jeg også et lysvesen. Litt rart for kroppene er veldig lite fysiske. Velkommen tilbake sier han. Jeg får en veldig farsfølelse. Han er blå og jeg er ganske hvit som går over i gyldenrosa. Fargene hos oss begge er lysere øverst og blir mørkere nedover kroppen. Det er veldig fint altså! Vi er veldig høye og veldig tynne».

Utveksles det noe mer kommunikasjon mellom dere?

«Det er tydelig at jeg er en av lederne i det... ehh,.. council? Hva heter det på norsk? (Råd?). Ja! I det rådet der. Jeg aner ikke hvor jeg er men jeg har kommet tilbake hit. Jeg har blitt hentet tilbake fordi jeg nå er klar til å bli vist hvem jeg egentlig er og at jeg skal vite at jeg er ute på et oppdrag som er ekstremt krevende, og det vet de. Han er utrolig stolt av jobben jeg gjør. Det her er ikke et tidligere liv. Det får jeg tydelig beskjed om nå. Det er her jeg kommer fra. Det er mellom livene. Jeg har jobbet mye og lenge og har vært mange steder. Jeg har vært med på Jorden helt fra starten av så jeg er kjent der. Jeg er egentlig ferdig. Det er kjempeviktig at jeg tar den plassen jeg skal ha og at jeg ikke begrenser meg selv mer.

Jeg blir tatt tilbake hit fordi at jeg skal vite og huske tydelig den jeg er, og at jeg skal være fornøyd med det og ikke kjempe så fælt for det er ingenting å kjempe for. Her er jeg hjemme men jeg er på jorda bare fordi jeg skal være der. Jeg skal ikke gjøre noe spesielt men blir satt i veldig vanskelige situasjoner. De vet at jeg klarer det men selv tror jeg ikke på det. Det er det som er problemet. Han sier at de ser- og kan forstå at de overvurderer evnene man får med seg inn i den fysiske kroppen på jorda, og at det ikke er alt som er fysisk mulig for meg nå. De jobber mye med kroppen min for tiden sånn at den skal kunne takle den energistigningen som skjer. De vil helst at den fysiske utviklingen skal ligge litt i forkant.

Når det gjelder de følelsesmessige utfordringene mine så har læringen vært litt tøffere enn hva de hadde planlagt. De beklager det men sier at jeg har lært så mye og at den delen av livet mitt er over. De sier at jeg er her nå fordi jeg skal vite hvor høyt elsket jeg er og hvor mye kraft og energi jeg har, og at jeg vil returnere hit senere så jeg kan bare ta det helt med ro. Det går kjempebra. Målet med livet mitt på jorden nå var å huske hvem jeg og opprinnelsen min sånn at jeg kan få det lyset som jeg har nå, med meg ned til jorden igjen. Jeg har ikke lyst til å dra tilbake (ler) men samtidig har jeg lyst fordi jeg begynner å mestre jordelivet og alt som ligger i det.

Grunnen til at tempelet og det andre rundt ble framstilt som et fysisk sted var for å gjøre det enklere for meg. Det er egentlig fysisk i den forstand men vibrerer på et mye høyere energiplan. Det er et veldig fint sted men de forklarer meg at det kun er et sted hvor de møtes for å ha rådssamlinger og undervise alle sjeler som ønsker det. Alle som satt i auditoriet var kommet for å ønske meg velkommen i dag. Jeg skal også vite at det bare er en del av meg som er på jorden, for min og alles sjel er alt for stor til å rommes i en fysisk kropp. Kroppen ville ikke taklet så mye energi».

Er det nødvendig å forlate denne scenen før vi kaller inn Lindas Høyere Selv?

«Det er ikke nødvendig å kalle inn det Høyere Selvet mitt for det er allerede her. Jeg kan stille alle spørsmålene mine til dem.

Hva er det som gjør at Linda får utslag av elveblest ved temperaturendringer/svingninger?

«Det er energiforstyrrelser. Dette har vi sagt til henne tidligere. Det er for mye energi som gir disse bivirkningene. Det kommer til å gå over når energien blir balansert i løpet av de nærmeste 2 årene. Vi jobber med det og kan forsøke å framskynde den prosessen men det er vanskelig fordi energien hennes må justeres forsiktig sånn at kroppen skal takle energiøkningen. Det må skje gradvis. Det har vært en voldsom energiøkning det siste året og vi beklager at det har blitt litt mye for henne. Hvis/når hun får kløe så kan hun be om hjelp i stedet for å klø, så kan vi gjøre det vi kan for å roe huden. Hun vil komme til å oppleve en bedring framover».

Jeg ber nå Lindas Høyere Selv om å foreta en scanning og påbegynne healing av kroppen hennes:

«Linda har puttet mye av sin sensitivitet i huden og det er ikke nødvendig. Vi skal roe nervebanene i huden sånn at de ikke er så aktive. Det vil føre til at hun vil tåle temperatursvingninger bedre. Det skal bli klart bedre nå framover.

Ellers så er hun veldig frisk i organene sine. Hun er flink med kostholdet og er bevisst på å ikke få i seg giftstoffer (spiser økologisk). Nakken og hodet er skadet etter ett langt liv. Putene mellom virvlene er ganske slitte. Vi skal jobbe med det. Det er ikke nødvendig at hun får sånne smerter. Det står bare i veien. Det kan vi se. Vi skal prøve å bygge nye puter mellom nakkevirvlene men det skal sies at smertene er med på å dempe henne litt ned. Hun kan være litt overivrig i arbeidet hun gjør så av og til, så har vi brukt hodepinen for å stoppe henne».

Er det ikke mulig å inngå en avtale med Linda her og nå om at dere kan gi henne beskjed om å dempe seg på en annen måte enn ved å påføre henne fysiske plager?

«Jo, det er vi enig med deg i. Nå som hun har blitt så bevisst det siste året så har vi muligheter til å nå henne mentalt. Vi kan slutte med å påføre hodepine for å stoppe henne. Før har ikke det vært noe alternativ».

Hvis Linda lover å lytte og dempe seg når hun merker at dere gir henne beskjed så er det en avtale?

«Ja, men hvis hun får hodepine igjen så vet hun hvorfor. Vi merker nå at dette er veldig høy energi for kroppen hennes. Vi tror vi skal la henne få lov å reise her i fra...».

Vi har fremdeles noen få spørsmål igjen. Rekker vi dem først?

«Ja det går bra. Vi skal trekke oss litt tilbake sånn at kroppen hennes får litt hvile».

Hva er årsaken til at hun av og til blir ubehagelig kald fra midten av leggen og ned til foten, og er det noe dere kan hjelpe henne med?

«Det er en gammel skade ser det ut som for oss. Det er ikke noe hun har bruk for. Det er signalene til blodtilførselen som blir forstyrret på en eller annen måte. Hun opplever kulde og huden blir fysisk kald fordi blodårene lukker seg. Det er en form for overreaksjon litt på samme som med elveblesten. Det skal bli klart bedre. Det er helt unødvendig å ha det. Det er ingen læring i det lenger».

Er det noe mer Linda skal gjøre for å komme videre med sin åndelig prosess? Hun vil jo gjøre mer men samtidig så driver dere å demper henne. Er det da sånn å forstå at det ikke er noe mer hun trenger å gjøre?

«Hun har egentlig veldig god kontakt med oss så hun har allerede svarene, men vi kan gjenta de. Det er viktig at hun lytter til kroppen sin og aksepterer det energinivået som hun faktisk har. Det går kjempefint og det vil øke framover nå. Det er lite hun kan gjøre mer enn det hun gjør. Tvertimot så synes vi egentlig hun kan slappe mer av og gjøre mindre. Energinivået vil sakte men sikkert bli klart bedre framover. Når det gjelder omgivelsene hennes så skal vi gi henne hjelp energimessig til å ta en skikkelig husvask sånn at det blir pent og vakkert og så skal hun bruke kreftene sine på å holde det sånn. Når hun har det vakkert rundt seg så vil hun også ha det bedre og ha mer energi».

Når det gjelder meditasjon så vil hun gjerne ha bekreftelse på at det fokuset hun har er greit?

«Det er veldig bra. Hun har vært med på en energireise som det var fantastisk bra at hun var med på. Hun skulle være med på den for å hente ned lys til hele jorden. Hun jobber med englene og oppstegne mestere. Den meditasjonen som hun nå har blitt tildelt og som tar en halv time, den skal hun gjøre hver dag. Det er helt korrekt fokus».

Hun er litt opptatt av beskyttelse og lurer på om hun av og til er under angrep. Har hun behov for å beskytte seg eller er det sånn at hun er/blir beskyttet? Hva kan dere si om dette?

«Hun har en del energier fra tidligere liv rundt seg som gjerne vil ha tak i hennes krefter. Hun har blitt mye brukt/utnyttet i tidligere liv på jorda. Det er lenge siden så hun trenger ikke å være redd for dem lenger.

Er det mulig å gjøre noe med det for at de ikke skal skape bekymring og påvirke henne?

«Ja, i forhold til det som har med tidligere liv å gjøre så går det fint å fjerne. Hun trenger ikke å bekymre seg for det i det hele tatt. Det finnes imidlertid energier fra tidligere liv i fysisk form rundt henne og da er det litt vanskeligere for henne, men det noe hun skal mestre. Hun skal lære å møte- og mestre negative mennesker rundt seg uten å bli påvirket av det. Det er en læring i det».

Jeg spurte tidligere om hvem dere er og hvor dette stedet er. Da sa dere at Linda ville få vite det på et senere tidspunkt. Jeg har en følelse av at dette er Arcturus men det er jo mulig at jeg tar fullstendig feil?

«Nei du tar ikke feil. Det er riktig».

Jeg føler meg ganske sikker på at jeg selv har opprinnelse derfra.

«Du har sterke forbindelser hit. Det er korrekt. Du er her du også.

Takk, Vi har fått gjort mye bra her i dag og fått mye svar og hjelp. Er det noe annet som Linda burde spørre om som hun ikke har tatt med på spørsmålslisten sin?

«Hun er veldig bekymret hvis hun må ta smertestillende men hun tar så lite at det skal hun ikke tenke på (mot hodepine red. anm.) Vi vet at hun merker spenningene i kroppen nå. Det her er veldig høy energi som vi har utsatt henne for så hun kan bli litt preget av det, og vi ber henne her og nå om å ta de tablettene hun har med seg med en gang etterpå sånn at kroppen hennes roer seg ned. Vi ber deg om å be henne om det når hun er ute av transen».

Har dere en siste beskjed til Linda før vi avslutter?

«Hun skal tillate seg å nyte. Hun er for streng med seg selv. Hun overdriver aldri så spis en sjokoladebit med god samvittighet. Nyt livet! Angående vin så er det grenser for nytelse og det er helt greit å ikke tåle alkohol og derfor så hjelper vi henne ikke med det».

På hvilken måte vil Linda føle seg annerledes i timene og dagene etter sesjonen vår i dag?

«Vi beklager at hun vil bli litt preget av den høye energien hun har stått i nå en god stund. Det går over i løpet av dagen og hun vil føle seg fantastisk i morgen.

 

Tillatelse til å gjengi artikkelen er gitt så lenge den deles med alt innhold og ikke er endret på noen måte. Kildeinformasjonen med kopirett-varsel skal også være inkludert.

Copyright © Tom Arild Waagbø - Matrixhealing.no. Alle rettigheter reservert.


 <<< Quantum Healing sesjonshistorier - innholdsoversikt

Les om tjenesten Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT og BQH).