"Regresjons- og Healingreise" / QHHT - Tilbakemeldinger:

Kari Annette Svendsen fra Halden slet med lavt energinivå, søvnproblemer, nedsatt hørsel på ett øre og øresus da hun kom til meg for en sesjon. 3 dager senere skriver hun dette:

"Hei hei. Føler meg mer opplagt. Har jobba netter i helga så med sovinga er det ikke så lett å si enda, men med hørselen på det høyre øret er det stor forskjell. Jeg har måttet skru ned lyden på telefonen og bilstereoen da det plutselig var ille høyt."

9 uker senere: 

"Hei hei. Her er alt bra. Hørselen er fortsatt bra. Jeg har kun hatt litt øresus enkelte kvelder. Søvnproblemene mine er helt vekk og det går lengre og lengre mellom de dagene som energien er lav. Jeg har til og med kommet i gang med trening igjen, så her er hverdagen helt forskjellig fra før jeg var hos deg. Det er minst 2 år siden energinivået har vært så bra."


Ellen Vibecke Lier, Greåker:

"Jeg har merket flere forandringer etter sesjonen vår. Først og fremst har frykt i forhold til hjem og bolig blitt så godt som borte. Kjenner ikke lenger den intense frykten som jeg hadde rundt dette temaet før.

Jeg har også hatt mye kløe/allergi i øynene og reagert veldig med kløe i øynene på muggsopp. Jeg var senest i en kjeller full av muggsopp i går, og jeg fikk ingen allergisk reaksjon. Det mener jeg også henger sammen med terapien vi hadde. Generelt sett er livet lettere. Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT) er et fantastisk verktøy i forhold til å gå i dybden på traumer/blokkeringer."

Etter cirka halvannet år:

"Tilbakemeldingen fra meg er ubetinget positiv. Jeg kom til konsultasjon for å få hjelp med bosituasjonen og trygghet i å ha et hjem. Situasjonen rundt dette endret seg radikalt, kort tid etter QHHT-sesjonen. Det som skjedde etterpå var at livet mitt på dette området fikk en helt uventet- og mest positive vendingen jeg kan tenke meg, nærmest som et mirakel. Altså fra å sitte helt fastlåst i noe som var helt umulig - til å komme i en situasjon som var helt fantastisk. Jeg tror så absolutt dette henger sammen at gamle mønster fra tidligere liv ble løsnet opp. Takk skal du ha. Jeg anbefaler virkelig denne terapiformen. Jeg synes forøvrig Dolores Cannon, som har utviklet terapiformen er/var en fabelaktig dame!"


Solveig som er pensjonist har gitt denne tilbakemeldingen:

"Fysisk er det ikke nevneverdig forandring, men jeg har nok definitivt blitt noe sprekere enn før. Å gå rett opp den bratte bakken hjemme uten pause har jeg ikke klart på veldig lenge, og det er positivt.

Psykisk er forandringen mest merkbar. Denne endringen kom ganske umiddelbart og ble forsterket ytterligere etter å ha hørt på lydopptaket. Jeg er mere sikker på hvem og hva jeg er. Føler meg mye roligere i meg selv, på tross av at det har vært liten anledning til yoga og meditasjon i det siste. Har begynt å ha ganske klare drømmer. Dette er en tid som kunne ha vært vanskelig følelsesmessig fordi jeg ikke vet om og når jeg vil kunne se nære familie igjen."


Olav fra Sandnes:

"Nå har det gått en stund siden jeg var hos deg. Har hatt det bra. Under regresjons- og healingreisen min fikk jeg svar på hvorfor jeg bor der jeg bor, og hvorfor jeg alltid havner på Kreta på ferie. Den vonde foten min ble i løpet av sesjonen helt bra, og er i dag fortsatt like fin. Ved mitt siste besøk hos øyespesialisten måtte han ta testene to ganger fordi han ikke helt kunne tro at jeg hadde gått opp + 1 på begge øynene. Han forventet at synet var blitt verre, men der tok han feil. Det var blitt bedre akkurat som mitt høyere selv sa det ville bli. Har hørt en del på lydfilen fra sesjonen som du sendte meg, og er takknemlig for den gode og rolige veiledningen du fører gjennom seansen. Forsett denne gode jobben du gjør på din måte, så hjelper du nok mange."


Bjørn fra Asker:

"Hei. Takk for sist. Det er akkurat som at sesjonen satte i gang en prosess hos meg. Jeg har prøvd å leve mitt tidssløsende gamle selv, men det blir bare mer og mer vanskelig å gjøre ting som ikke er sentrert om noen sentrale mål. Jeg har blitt mer målrettet enten jeg vil eller ikke :) Jeg har blitt veldig klar på hva jeg ikke vil drive med, og flinkere til å bevege meg mot det som er riktig eller viktig for meg.

Jeg har lyttet til opptaket et par ganger, og det første som slår meg er hvor utrolig god jobb du gjør! Jeg ligger der med hodet fullt av bilder, mens du jo bare får smuler av det med det jeg sier. Men du stiller alltid de riktige spørsmålene, og guider meg perfekt gjennom det. Jeg husket mye av det etter sesjonen, men den siste halvdelen tar jo ganske av, kan man si. Det var fint å høre det igjen. Jeg blir fylt av de samme følelsene jeg hadde der og da, når jeg lytter til det nå. Bildet av skytsengelen er kanskje det som sitter sterkest.

Jeg vet ikke om jeg føler meg fysisk bedre, men det er helt klart at jeg bryr meg mye mindre om skavanker enn før. Jeg ignorerer smerte fornemmelse. Ofrer dem ingen tanke. Jeg er meget tilfreds med sesjonen og vil gjerne anbefale det til andre. Dog, jeg kjenner ikke så mange med våre noe spesielle interesser. Jeg ser du spør om mindre positive ting i møtet med deg. Der må jeg bare gledelig si at de er ikke eksisterende. Jeg bare angrer på at jeg fortalte hvilken idiot jeg var i min tidligere erfaring med hypnose, hehe. Jeg synes det var fantastisk flott å få møte deg. Takk for at du tok deg tid til å ha den sesjonen med meg."


Catarina fra Oslo:

"Det som gjorde mest inntrykk på meg under sesjonen og som jeg husker best, er forbauselsen og følelsene. Ofte tenkte jeg; er dette virkelig sant? For opplevelsen var så intens og ekte; kulden, skjelvingene og de sterke følelsene. Jeg skjøv det til side fordi jeg ikke helt fikk meg til å tro på det, samtidig som jeg visste at det var en ekte opplevelse."


Tone fra Oslo:

"Helt umiddelbart etter timen tvilte jeg på om opplevelsen var sann eller bare noe jeg " fant på" selv. Men så var det et par ting som sakte begynte å gå opp for meg. Noe som plutselig ble kjent, jeg kunne se sammenhengene og relatere de til tidligere opplevelser og interesser. Det jeg opplevde ga først mening da jeg fikk tenkt over det, og da løste den plutselig opp i en stor floke. Jeg skjønte hvorfor jeg reagerte som jeg gjorde da jeg opplevde en vanskelig situasjon for et år siden. Dette viste seg å bli viktig for meg, på mange måter. Jeg "kjente igjen" hvem jeg er, og det var...merkelig, og veldig bra. 

Så takk, møtet har hjulpet meg mye! Jeg er veldig glad for at jeg tok sesjonen hos deg."


Solfrid fra Fredrikstad:

"Sesjonen har gitt meg perspektiv på hvem jeg er, og min egen kraft og forbindelsen jeg har til selve kilden. Jeg kommer til å bruke informasjonen og opplevelsen fremover for å minne meg selv på hva det hele dreier seg om, når ting virker vanskelig og trått. 

I dagene etter sesjonen har jeg sovet mye og hatt mange interessante drømmer, selv om det å sove har vært vanskelig fordi jeg har hatt så mye energi. Jeg har vært noe plaget av angst og uro, men antar at dette er midlertidig og har med forløsninger å gjøre. Jeg har kommet i sterk kontakt med kreative energier, noe som er herlig! Jeg får gjort masse, og har kvittet meg med mange ting som minner om vanskelige tider fra mange år tilbake. Alt fra negativt ladede papirer (3 søppelsekker), til 2 fulle bæreposer med gamle medisiner fra den verste perioden i psykiatrien.

Så alt i alt har jeg vært inspirert til å fokusere fremover, og legge traumatiske opplevelser bak meg. Veien dit er muligens lang, men føler at jeg er i god flyt, og på god vei. Hjertlig takk for assistansen, det har betydd mye for meg."


Kvinne 28, Gressvik:

"Etter jeg var hos deg har jeg blant annet tenkt en del på hvor reelt dette var, og om det var fantasien som spilte meg et lite puss. Jeg har kun hørt på lydopptaket ett par ganger og sitter fortsatt som et spørsmålstegn etterpå. Men etter å ha gått mer i meg selv har bitene falt mer og mer på plass med tanke på mine interesser og fobier. Jeg klarer å "lese" livet litt bedre. Jeg føler også jeg nå forstår hva min livsoppgave er. :)
Energien er ikke helt på topp, men jeg tror jeg vet hva som må til og det er et vanskelig valg. Så er ikke helt der ennå.

Med tanke på hjertebanken som jeg slet med så er det omtrent helt borte. Det som overrasker meg mest er det vonde kneet. Jeg fikk jo et nei på spørsmål om det kunne bli healet. Men kneet har blitt helt bra igjen og jeg har ikke hatt noen smerter eller kramper siden da. Så tommel opp altså!"


Tone, Fredrikstad:

"Jeg vil takke deg for dagen i går. Det var en meget spesiell opplevelse. Sterke inntrykk og bilder sitter igjen. Jeg verdsetter høyt din profesjonalitet, din klarhet, innsikt og ro. Det var en trygg og lun verden å gå inn i med deg ved roret. Jeg hadde en superenergi når jeg kom hjem i går. Følte meg lykkelig og sydde kapper til babykurven til den lille som kommer. Har hatt en fin dag i dag også. Handlet inn trær til hagen, skiftet på senger, støvsuget og stått på. Og jeg er ikke tom for energi... herlig!!!

Vil takke igjen for alt jeg fikk i går, og for at du lagde CD av lydopptaket og sendte til meg."


Olesya Marsh, Felixstowe, England:

"My QHHT Session with Tom in Fredrikstad, Norway

My name is Olesya Marsh, I am a hypnotherapist, healer and QHHT Practitioner based in Felixstowe, UK. For the past six months at least I have been actively looking for a Practitioner to facilitate my own QHHT Session, but nothing felt right. In the end of May 2016 I had an arranged trip to come to Norway to visit my mother, who lives in Knapstad, with my children during school half term break. Two days before my flight, I had Tom's name suddenly come to mind and felt strongly guided to book my QHHT session with him while staying in Norway. I have come across Tom on QHHT Practitioners Forum, we have even exchanged a couple of messages when Tom kindly shared his group regression work with the Forum. So I already had an impression of him as a dedicated and generous healer as well as a kind person to deal with. After my first message to Tom everything seemed to have fallen into place effortlessly, we had our session arranged and booked for the following Monday.

First and for most, thank you with all my heart to Tom for providing such a comfortable safe environment for the session to take place, for being so kind as to meeting me at the train station and then later taking me back, I had a truly stress free day. Tom's healing room was professional yet very comfortable and home like. Tom has a very calming effect and his great patience during interview part really helped me to clarify and organise my mind and the questions I brought with me.

Our session was conducted in English, which is a second language for both of us, Tom obviously being Norwegian and my mother tongue is Russian. We both did amazing job communicating clearly with no stress and no fear of not being understood. I am so grateful Tom took on the challenge! And even more so for his physical endurance, we've spent all morning and afternoon together with trance part of the session being over three hours long!

I realise now I haven't asked about a million of other important questions I forgot I had. It is interesting to see how our priorities shift all the time as to what we consider most pressing and important things to address. Even though my own connection to my Higher Self is stronger and more clear then ever, I will definitely be returning to Tom's healing space to continue my personal journey with QHHT. This can be something special I do for myself and my soul growth every time I come to Norway.

It has been a few days now since my session with Tom and although I have had time to reflect and expand on what was presented to me during our trance work by my Higher Self, I still feel like I haven't even scratched the surface in uncovering the life changing potential of it all. I have so much homework to do in integrating the information and taking appropriate actions, but I am excited about my future, for the first time in my entire life I don't feel lost, unsure or alone!

One thing I feel is important to mention, during the trance I was still aware of me as Olesya, but this part of me felt like it was somewhere deep within me observing and occasionally judging. Some of the concepts and information my Higher Self was sharing I felt I read about in books, but she seemed to be aware of me thinking that ready to dismiss her information so she would then include a twist, some additional piece of information I felt was true, but was certain I have never read about in my lifetime as Olesya! Every time my "thinking" or conscious mind wanted to interfere I would lovingly remind myself that I had nothing to loose and asked myself if I could please just see where all of this was going... I was so mindful not to waste this opportunity and not allow my "small" conscious mind to sabotage my session.

What I now also realise that with her talking about many cosmic truths and concepts she was at all times shielding my mind so I would not become overwhelmed. At one point answering one of Tom's questions she said that even though we could learn from other aspects of ourselves which are having other lives and experiences in other worlds and dimensions of reality, it would be unsafe to do so, because we can become lost to ourselves since there are different laws of life in all those realities. As much as I tried to "see" those realities my perception was well shielded, but I did sense how expansive that information was and how little my human mind was to be able to comprehend it safely. Every answer she gave just appeared in my mind and I simply knew, it was an amazing unique perspective seeing and understanding yourself from your Higher Self's view point!

Her personality was very similar to mine (I guess that should be a given since I am merely an extension of her, as she put it on many occasions) she was chatty and helpful with her insights when Tom asked personal questions or questions relating to our work as QHHT Practitioners. I could feel her watching me almost making sure I have just enough information to begin to move forward again in my life and work, but nearly not enough to be completely satisfied so I would abandon all inner spiritual search. I could feel this so strongly, her cleverness and joy at finally being able to have a voice I couldn't shut out!

I had questions relating to my personal life, health, marriage, finances, my children, my work and she answered them all offering advice, guidance, clarification and just generally being so engaging! I must say I have definitely received some surprising answers! Much information or stories she told felt like I've known this already, validating to me my strong connection with her, but there were some personal revelations that took me completely by surprise, as insightful and intuitive as I am.... They all made sense, profoundly so!

Tom and I agreed prior to the trance work that he could also ask questions about our work with QHHT and any personal questions that would come up for him. My Higher Self seemed to thrive on being able to offer her guidance and insight, her feelings were identical to how I feel working with my own clients, she did say it is always her who actually works with my clients in sessions, which explained so much of the spiritual and physical phenomena I personally experience while working with others. We both received answers about our soul origin and purpose here on Earth, about the Source, even information about the origin of Earth herself, her purpose and her struggles with humanity... The actual past life my Higher Self chose to show me was a huge surprise, but completely relevant and helpful in dealing with my current life as Olesya!

What was fascinating to me was that I received physical healing from Tom's own Higher Self! She said she was there for me to offer her guidance, to work with my mind and heart and Tom's Higher Self was working on my body, because this is what we do, we support and help each other. The practitioner's consciousness and Higher Self is always actively engaged in the process of QHHT! I did feel it too, they showed me my body being misaligned due to pregnancy with my second child and proceeded to heal it, also removing my constant back pain. Well it used to be constant, I actually have not had any back pain since my session! They found my heart "broken to pieces" as she put it, she didn't like that it was so carelessly exposed to others and during the session reprimanded me for it! They then wrapped my heart in what appeared to be golden leafs to provide more shielding. That actually improved my breathing, it felt like I could finally take a deep enough breath! It was wonderful to hear her say to Tom that even me just being in his healing room was highly beneficial because the room is him and he is a very powerful Earth Healer!

I think my final validation of the fact that it was indeed my Higher Self speaking through me, was when Tom requested her to recede and called my own, Olesya's, consciousness to return to my body. I experienced a sense of inner resistance so powerful I would probably have made tyre marks if my attitude was a car with brakes on at that moment! I didn't want it to end and certainly didn't want her to stop talking offering her sharp advise, insight and love... I felt my own self rising from deep within me and everything suddenly felt very small!

As I sat on the train on my way home and reflected on how my session unfolded and information my Higher Self provided, I felt more connected then ever, my mind was crystal clear! I had almost my entire life move before my eyes in the 50 minutes train ride with everything laid out in my mind neat and nice! I do most certainly have homework to do to put things right, to benefit fully from her advise and to move my life forward with renewed enthusiasm feeling internally nurtured and spiritually supported. She said she believed I could do it, that she was proud of me, loved me most dearly and always believed in me... But I feel it is more important I know and understand that the change is up to me, I can choose to dismiss her completely, I can choose to doubt the validity of her advise, but why on earth would I want to that?! The change really is up to me, and I believe I can do it!

Tomorrow I will be returning back to UK, I will be returning having had a life changing QHHT experience with an amazing practitioner, I look forward to begin putting things into place and continue to learn from my session recording. I can not wait to see my QHHT clients next week having gained a much deeper perspective on what happens in my own sessions as a QHHT practitioner. I am determined to make new insights and guidance work in my life to the best benefit as my Higher Self intended! Thank you Tom for your invaluable assistance and guidance. I will continue to keep in touch about my progress as well.

Ocean of love and deep blessings.

Olesya Marsh"


Elisabeth fra Moss:

Min QHHT opplevelse hos Tom Arild:

"En spennende og følelsesladet reise. Jeg fikk løsnet opp i blokkeringer og hemninger og ikke minst plukket fra hverandre noen gamle, inngrodde tankemønstre som satte kjepper i hjulene for meg. Merket en umiddelbar forandring etter sesjonen, men jeg føler fortsatt at jeg "blir jobbet med", nå to uker etter. At ting slipper taket, litt etter litt, dag for dag. Har fått et nytt energinivå som jeg ikke har hatt på flere år. Tror jeg har fått utrettet mer på de siste to ukene enn jeg vanligvis ville gjort på flere måneder. Tom Arilds rolige og behagelige vesen var avgjørende for meg for at dette ble en så god opplevelse. Han viser en god forståelse og er trygg på det han driver med. Anbefales virkelig for de som vil jobbe litt i dybden."


Gunn Carla fra Noresund:

"Hjertelig takk for sesjonen i dag. Det var over all tanke og forventning. De timene gikk fort! Du er utrolig dyktig i dette arbeidet og gjør en fantastisk jobb. Du har alt som skal til og er en meget behagelig person og godt menneske å være sammen med. Du inngår trygghet og ro. Samtidig greier du å balansere all info før, under og etter regresjonen.

Tror at det ble satt i gang en renseprosess allerede underveis i regresjonen. Fikk voldsom vibrering i hele kroppen. Etter sesjonen ble jeg ganske dårlig. Var dårlig hele veien hjem og orket ikke stoppe noe sted for å spise. Ble enda dårligere etter at jeg kom hjem, med kvalme, brekninger og mere. La meg cirka klokken 01.00 og hørte på lydopptaket fra sesjonen. Helt fantastisk! Og vet du, etter bare 5 timers søvn var jeg lys våken og følte meg helt på topp! Spiste en god sunn frokost og føler meg helt fantastisk nå.

Dette vet jeg går helt perfekt som det ble lovet. Den mest fantastiske opplevelse noen gang!"


Eva Lundberg, Hommelvik har sendt meg dette:

"Kjære Tom Arild! Vet ikke helt hvordan jeg skal få takket deg! Det er så mye som er blitt annerledes etter QHHT sesjonen sist fredag. Det var uten tvil en renselsesprosess som var igangsatt før jeg ankom Fredrikstad. Særlig det siste døgnet før behandlingen som du sikkert husker at jeg fortalte deg om. Opplevelsene mine i behandlingen har gitt meg utrolig god forståelse på mange plan. Særlig når det gjelder mitt forhold til mennesker som står meg nær. Dette gjør livet og hverdagen så mye mer behagelig og jeg "ser" med fornyet syn og har en dyp forståelse for så veldig mye nå. Fargene er rene og klare, duftene i luften absolutt merkbare, lyset lysere og skarpere osv. Jeg har større behov for å hvile og sover godt. Dette er for meg vidunderlig da jeg ikke har følt meg uthvilt på altfor mange år! Gleden i å gå dagen i møte og håpet for fremtiden er fornyet og kjennes vidunderlig. Jeg fortalte deg at "noe" hjalp meg å finne deg, at det var en mening i alt dette. Nødvendig sies det her inne! En ny begynnelse, en oppvåkning..."born again"...! TAKK Tom Arild!! Og du skal vite at jeg følte meg trygg hos deg. Hjemme! Utrolig godt tatt vare på! Takk for din ro og din vidunderlige behandlingsmåte og væremåte. En behagelig mann med en stor gave. Verden trenger deg Tom Arild og jeg håper mange av oss finner veien til din dør! Det er ingenting jeg kan anbefale mer enn noen timer hos deg! Gud velsigne deg! Trønderklæmma t dæ!! Kjærlig hilsen Eva"


Siv fra Holmestrand:

"Jeg likte å høre at mitt Høyere Selv si at jeg ikke trengte å lytte til opptaket fra sesjonen, men så gikk det noen dager og jeg bestemte meg for å høre på på det likevel. Jeg tenkte at jeg trenger jo ikke høre på alt - bare begynne litt så ser jeg hvordan det føles. Jeg tenkte det ble flaut å høre meg selv og at jeg uttrykte meg keitete og uklart, MEN - det var en fantastisk opplevelse! Jeg ble så imponert over meg selv! :) Det var veldig fint å gjenoppleve livene. Det gikk raskt og jeg hadde ingen følelse av å kjede meg. Det var rett og slett veldig fint og givende å høre opptaket. Ikke minst var det interessant å få med seg hvor sikker HS virket. Noen ganger svarte hun jo nesten før spørsmålene var stilt! Jeg følte også at jeg beskrev de situasjonene jeg opplevde klart uten å over- eller underdrive, og jeg virket veldig opptatt av at det skulle framstilles riktig. Jeg syns jeg hørtes veldig troverdig ut og jeg likte å høre på meg selv!

Da jeg kom ut av regresjonen virket alt så selvfølgelig og jeg følte meg fremdeles helt rolig. Egentlig har hele prosessen de siste par ukene vært en veldig rolig prosess for meg. Det har vært kjempefint. Ingen kaotiske drømmer, mareritt eller stress, som nok også betegner tankene mine nå. Jeg ser at jeg har fått et klart fokuspunkt og noe å jobbe mot i livet, men det står veldig klart for meg at jeg skal ikke stresse. Jobben skal ikke være gjort til i morgen!

Etterhvert som jeg har latt opplevelsene synke inn ser jeg imidlertid at det jeg opplevde hos deg styrer livet mitt i en annen retning enn hvordan jeg har beveget meg de siste årene. Det er en retning som jeg ikke frivillig ville valgt men som jeg nå vet at er riktig vei. Dette får konsekvenser for meg. Spesielt når jeg møter motstand så vet jeg at det IKKE er en beskjed til meg om at jeg går feil vei, men en beskjed om at jeg skal stå i det, tåle det og utholde det. Det kjenner jeg at jeg kan greie, for det er usikkerheten og tvilen som er min største fiende. Ikke motstand og tunge tak.

Jeg har vært en søkende person hele livet og har prøvd mye forskjellig. Det jeg ser nå etter å ha vært hos deg, er hvordan alle disse tingene faktisk passer veldig godt sammen og har hjulpet meg et godt stykke på vei, men usikkerhet og tvil har gjort at jeg ikke har gått "all in". Slik det føles nå er den usikkerheten borte og jeg føler at jeg har mye bedre forståelse av hva livet mitt dreier seg om. En annen ting som er fint er at jeg kan slippe tanken jeg har hatt hele tiden om å skulle utrette store ting i verden, og at jeg kaster bort livet mitt og ikke finner veien. Kontrakten min er mye mindre omfattende enn det, og tusen takk for det! :) Tusen takk og lykke til videre med det fine arbeidet du gjør!"

 

Flere vurderinger/tilbakemeldinger kan leses på min profil hos Quantumhealers.com (Klikk på "Reviews" like under profilbildet).


Her kan du lese mer om tjenesten "Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv", orginalt omtalt som Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT).

Her finner du QHHT Artikler og Healinghistorier.