"Regresjons- og Healingreise" / QHHT - Tilbakemeldinger:

Kari Annette Svendsen fra Halden slet med lavt energinivå, søvnproblemer, nedsatt hørsel på ett øre og øresus da hun kom til meg for en sesjon. 3 dager senere skriver hun dette:

"Hei hei. Føler meg mer opplagt. Har jobba netter i helga så med sovinga er det ikke så lett å si enda, men med hørselen på det høyre øret er det stor forskjell. Jeg har måttet skru ned lyden på telefonen og bilstereoen da det plutselig var ille høyt."

9 uker senere: 

"Hei hei. Her er alt bra. Hørselen er fortsatt bra. Jeg har kun hatt litt øresus enkelte kvelder. Søvnproblemene mine er helt vekk og det går lengre og lengre mellom de dagene som energien er lav. Jeg har til og med kommet i gang med trening igjen, så her er hverdagen helt forskjellig fra før jeg var hos deg. Det er minst 2 år siden energinivået har vært så bra."


Ellen Vibecke Lier, Greåker:

"Jeg har merket flere forandringer etter sesjonen vår. Først og fremst har frykt i forhold til hjem og bolig blitt så godt som borte. Kjenner ikke lenger den intense frykten som jeg hadde rundt dette temaet før.

Jeg har også hatt mye kløe/allergi i øynene og reagert veldig med kløe i øynene på muggsopp. Jeg var senest i en kjeller full av muggsopp i går, og jeg fikk ingen allergisk reaksjon. Det mener jeg også henger sammen med terapien vi hadde. Generelt sett er livet lettere. Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv (QHHT) er et fantastisk verktøy i forhold til å gå i dybden på traumer/blokkeringer."

Etter cirka halvannet år:

"Tilbakemeldingen fra meg er ubetinget positiv. Jeg kom til konsultasjon for å få hjelp med bosituasjonen og trygghet i å ha et hjem. Situasjonen rundt dette endret seg radikalt, kort tid etter QHHT-sesjonen. Det som skjedde etterpå var at livet mitt på dette området fikk en helt uventet- og mest positive vendingen jeg kan tenke meg, nærmest som et mirakel. Altså fra å sitte helt fastlåst i noe som var helt umulig - til å komme i en situasjon som var helt fantastisk. Jeg tror så absolutt dette henger sammen at gamle mønster fra tidligere liv ble løsnet opp. Takk skal du ha. Jeg anbefaler virkelig denne terapiformen. Jeg synes forøvrig Dolores Cannon, som har utviklet terapiformen er/var en fabelaktig dame!"


Solveig som er pensjonist har gitt denne tilbakemeldingen:

"Fysisk er det ikke nevneverdig forandring, men jeg har nok definitivt blitt noe sprekere enn før. Å gå rett opp den bratte bakken hjemme uten pause har jeg ikke klart på veldig lenge, og det er positivt.

Psykisk er forandringen mest merkbar. Denne endringen kom ganske umiddelbart og ble forsterket ytterligere etter å ha hørt på lydopptaket. Jeg er mere sikker på hvem og hva jeg er. Føler meg mye roligere i meg selv, på tross av at det har vært liten anledning til yoga og meditasjon i det siste. Har begynt å ha ganske klare drømmer. Dette er en tid som kunne ha vært vanskelig følelsesmessig fordi jeg ikke vet om og når jeg vil kunne se nære familie igjen."


Olav fra Sandnes:

"Nå har det gått en stund siden jeg var hos deg. Har hatt det bra. Under regresjons- og healingreisen min fikk jeg svar på hvorfor jeg bor der jeg bor, og hvorfor jeg alltid havner på Kreta på ferie. Den vonde foten min ble i løpet av sesjonen helt bra, og er i dag fortsatt like fin. Ved mitt siste besøk hos øyespesialisten måtte han ta testene to ganger fordi han ikke helt kunne tro at jeg hadde gått opp + 1 på begge øynene. Han forventet at synet var blitt verre, men der tok han feil. Det var blitt bedre akkurat som mitt høyere selv sa det ville bli. Har hørt en del på lydfilen fra sesjonen som du sendte meg, og er takknemlig for den gode og rolige veiledningen du fører gjennom seansen. Forsett denne gode jobben du gjør på din måte, så hjelper du nok mange."


Bjørn fra Asker:

"Hei. Takk for sist. Det er akkurat som at sesjonen satte i gang en prosess hos meg. Jeg har prøvd å leve mitt tidssløsende gamle selv, men det blir bare mer og mer vanskelig å gjøre ting som ikke er sentrert om noen sentrale mål. Jeg har blitt mer målrettet enten jeg vil eller ikke :) Jeg har blitt veldig klar på hva jeg ikke vil drive med, og flinkere til å bevege meg mot det som er riktig eller viktig for meg.

Jeg har lyttet til opptaket et par ganger, og det første som slår meg er hvor utrolig god jobb du gjør! Jeg ligger der med hodet fullt av bilder, mens du jo bare får smuler av det med det jeg sier. Men du stiller alltid de riktige spørsmålene, og guider meg perfekt gjennom det. Jeg husket mye av det etter sesjonen, men den siste halvdelen tar jo ganske av, kan man si. Det var fint å høre det igjen. Jeg blir fylt av de samme følelsene jeg hadde der og da, når jeg lytter til det nå. Bildet av skytsengelen er kanskje det som sitter sterkest.

Jeg vet ikke om jeg føler meg fysisk bedre, men det er helt klart at jeg bryr meg mye mindre om skavanker enn før. Jeg ignorerer smerte fornemmelse. Ofrer dem ingen tanke. Jeg er meget tilfreds med sesjonen og vil gjerne anbefale det til andre. Dog, jeg kjenner ikke så mange med våre noe spesielle interesser. Jeg ser du spør om mindre positive ting i møtet med deg. Der må jeg bare gledelig si at de er ikke eksisterende. Jeg bare angrer på at jeg fortalte hvilken idiot jeg var i min tidligere erfaring med hypnose, hehe. Jeg synes det var fantastisk flott å få møte deg. Takk for at du tok deg tid til å ha den sesjonen med meg."


Catarina fra Oslo:

"Det som gjorde mest inntrykk på meg under sesjonen og som jeg husker best, er forbauselsen og følelsene. Ofte tenkte jeg; er dette virkelig sant? For opplevelsen var så intens og ekte; kulden, skjelvingene og de sterke følelsene. Jeg skjøv det til side fordi jeg ikke helt fikk meg til å tro på det, samtidig som jeg visste at det var en ekte opplevelse."


Tone fra Oslo:

"Helt umiddelbart etter timen tvilte jeg på om opplevelsen var sann eller bare noe jeg " fant på" selv. Men så var det et par ting som sakte begynte å gå opp for meg. Noe som plutselig ble kjent, jeg kunne se sammenhengene og relatere de til tidligere opplevelser og interesser. Det jeg opplevde ga først mening da jeg fikk tenkt over det, og da løste den plutselig opp i en stor floke. Jeg skjønte hvorfor jeg reagerte som jeg gjorde da jeg opplevde en vanskelig situasjon for et år siden. Dette viste seg å bli viktig for meg, på mange måter. Jeg "kjente igjen" hvem jeg er, og det var...merkelig, og veldig bra. 

Så takk, møtet har hjulpet meg mye! Jeg er veldig glad for at jeg tok sesjonen hos deg."


Solfrid fra Fredrikstad:

"Sesjonen har gitt meg perspektiv på hvem jeg er, og min egen kraft og forbindelsen jeg har til selve kilden. Jeg kommer til å bruke informasjonen og opplevelsen fremover for å minne meg selv på hva det hele dreier seg om, når ting virker vanskelig og trått. 

I dagene etter sesjonen har jeg sovet mye og hatt mange interessante drømmer, selv om det å sove har vært vanskelig fordi jeg har hatt så mye energi. Jeg har vært noe plaget av angst og uro, men antar at dette er midlertidig og har med forløsninger å gjøre. Jeg har kommet i sterk kontakt med kreative energier, noe som er herlig! Jeg får gjort masse, og har kvittet meg med mange ting som minner om vanskelige tider fra mange år tilbake. Alt fra negativt ladede papirer (3 søppelsekker), til 2 fulle bæreposer med gamle medisiner fra den verste perioden i psykiatrien.

Så alt i alt har jeg vært inspirert til å fokusere fremover, og legge traumatiske opplevelser bak meg. Veien dit er muligens lang, men føler at jeg er i god flyt, og på god vei. Hjertlig takk for assistansen, det har betydd mye for meg."


Kvinne 28, Gressvik:

"Etter jeg var hos deg har jeg blant annet tenkt en del på hvor reelt dette var, og om det var fantasien som spilte meg et lite puss. Jeg har kun hørt på lydopptaket ett par ganger og sitter fortsatt som et spørsmålstegn etterpå. Men etter å ha gått mer i meg selv har bitene falt mer og mer på plass med tanke på mine interesser og fobier. Jeg klarer å "lese" livet litt bedre. Jeg føler også jeg nå forstår hva min livsoppgave er. :)
Energien er ikke helt på topp, men jeg tror jeg vet hva som må til og det er et vanskelig valg. Så er ikke helt der ennå.

Med tanke på hjertebanken som jeg slet med så er det omtrent helt borte. Det som overrasker meg mest er det vonde kneet. Jeg fikk jo et nei på spørsmål om det kunne bli healet. Men kneet har blitt helt bra igjen og jeg har ikke hatt noen smerter eller kramper siden da. Så tommel opp altså!"


Tone, Fredrikstad:

"Jeg vil takke deg for dagen i går. Det var en meget spesiell opplevelse. Sterke inntrykk og bilder sitter igjen. Jeg verdsetter høyt din profesjonalitet, din klarhet, innsikt og ro. Det var en trygg og lun verden å gå inn i med deg ved roret. Jeg hadde en superenergi når jeg kom hjem i går. Følte meg lykkelig og sydde kapper til babykurven til den lille som kommer. Har hatt en fin dag i dag også. Handlet inn trær til hagen, skiftet på senger, støvsuget og stått på. Og jeg er ikke tom for energi... herlig!!!

Vil takke igjen for alt jeg fikk i går, og for at du lagde CD av lydopptaket og sendte til meg."


Olesya Marsh, Felixstowe, England:

"Min QHHT-sesjon med Tom i Fredrikstad, Norge.

Mitt navn er Olesya Marsh. Jeg er en hypnoterapeut, healer og QHHT utøver basert i Felixstowe, Storbritannia. I seks måneder hadde jeg aktivt lett etter «den rette» utøveren for min QHHT sesjon uten å finne noen. I slutten av mai 2016 skulle jeg reise til Norge med barna mine for å besøke min mor som bor på Knapstad. To dager før flyturen kom plutselig Toms navn opp i tankene og jeg følte meg sterkt veiledet til å å kontakte ham for om mulig å kunne ha min QHHT sesjon hos ham mens jeg var i Norge. Jeg kom over Tom på QHHT's utøver forum og vi hadde til og med utvekslet noen meldinger da Tom vennlig delte sitt skript for grupperegresjoner med forumet. Jeg hadde derfor allerede et inntrykk av ham som en dedikert og sjenerøs healer samt en snill person å ha med å gjøre. Etter min første melding til Tom virket alt å falle på plass uten problemer. Sesjonen ble avtalt til neste mandag. Av hele mitt hjerte vil jeg først og fremst takke Tom for at han sørget for et så behagelig og trygt møte. Han møtte meg på jernbanestasjonen og kjørte meg senere tilbake etter sesjonen. Jeg hadde virkelig en dag helt fri for stress. Toms lokale framsto som profesjonelt og samtidig veldig komfortabelt og hjemmekoselig. Tom har en veldig beroligende effekt og hans tålmodighet under intervjudelen hjalp meg virkelig med å avklare og organisere tankene mine og spørsmålene jeg tok med meg. 

Sesjonen ble gjennomført på engelsk som er et andrespråk for oss begge. Tom er åpenbart norsk og morsmålet mitt er russisk. Vi gjorde begge en fantastisk jobb med å kommunisere tydelig uten stress og uten frykt for å ikke bli forstått. Jeg er så takknemlig for at Tom tok utfordringen! Og enda mer for hans fysiske utholdenhet. Møtet vårt varte fra morgenen til utpå ettermiddagen. Selve sesjonen, etter at vi hadde pratet mye og gått gjennom forberedelsene, tok over tre timer! Jeg innser nå at jeg kunne ha stilt en million andre viktige spørsmål som jeg glemte at jeg hadde. Det er interessant å se hvordan prioriteringene våre skifter hele tiden til hva vi anser som mest presserende og viktige å ta tak i. Selv om min forbindelse til mitt Høyere Selv er sterkere og tydeligere enn noen gang, vil jeg definitivt oppsøke Tom igjen for å fortsette min personlige reise med QHHT. Dette kan være noe spesielt jeg gjør for meg selv og min sjels utvikling hver gang jeg kommer til Norge. Det har gått noen dager siden økten min med Tom og selv om jeg har hatt tid til å reflektere og utvide det som ble presentert for meg av mitt Høyere Selv, føler jeg fortsatt at jeg kun har skrapt overflaten av potensialet for livsendring som ligger der. Jeg har mange lekser jeg må gjennomføre for å integrere informasjonen og utføre passende handlinger, men jeg er spent på framtiden min. For første gang i hele mitt liv føler jeg meg ikke fortapt, usikker eller alene!

Jeg føler at det er viktig å nevne at jeg under transen fortsatt var bevisst på meg selv som Olesya, men at denne delen føltes som om den var et sted dypt i meg hvor den observerte uten å dømme. Noen av konseptene og informasjonen mitt Høyere Selv delte føltes som det var noe jeg hadde lest om i bøker, men det virket som at det høyere selvet mitt visste at mitt bevisste sinn var klar til å avvise det. Derfor inkluderte det tilleggsinformasjon som jeg følte var sant og som jeg visste at jeg aldri hadde lest noe sted før. Hver gang det bevisste sinnet mitt ville blande seg inn, minnet jeg meg selv kjærlig på at jeg ikke hadde noe å tape og spurte meg selv om jeg bare kunne se hvor alt dette førte hen. Jeg var veldig oppmerksom på at jeg ikke skulle kaste bort denne muligheten og la mitt "lille" bevisste sinn sabotere sesjonen min. Det jeg nå også innser er at når det høyere selvet snakket om diverse kosmiske sannheter og konsepter, så skjermet det hele tiden tankene mine sånn at jeg ikke skulle bli overveldet av det. På et tidspunkt da det høyere selvet svarte på et av Toms spørsmål, svarte det at selv om vi kan lære av andre aspekter av oss selv (som har andre liv og erfaringer i andre verdener og dimensjoner av virkeligheten), ville det være utrygt å gjøre det fordi vi kan miste oss selv siden det er andre lover som gjelder i disse virkelighetene. Så mye som jeg prøvde å "se" disse realitetene var oppfatningen min godt skjermet, men jeg merket hvor omfattende denne informasjonen var og hvor lite menneskesinnet mitt var i forhold til å kunne forstå det trygt. Hvert svar som kom gjennom meg dukket bare opp i tankene mine og jeg visste ganske enkelt at det var et utrolig unikt perspektiv å se og forstå deg selv fra sitt Høyere Selvs perspektiv!

Personligheten var veldig lik min (jeg antar at det burde være gitt siden jeg bare er en forlengelse av det, noe som ble gjentatt flere ganger). Mitt Høyere Selv var pratsomt og hjelpsomt med sin innsikt når Tom stilte spørsmål knyttet til vår jobb som QHHT-utøvere. Jeg kunne føle at det så meg og passet på at jeg hadde akkurat nok informasjon til å komme meg videre med mitt liv og arbeid, samtidig som det holdt tilbake informasjon sånn at jeg ville fortsette med min åndelige søken. Jeg kunne merke denne klokskapen og gleden over å endelig kunne ha en stemme så sterkt at jeg ikke klarte å stenge det ute! Jeg hadde spørsmål knyttet til mitt personlige liv, helse, ekteskap, økonomi, barna mine og arbeidet mitt. Jeg fikk svar på dem alle inkludert råd, veiledning og avklaring. Jeg må si at noen av svarene definitivt var veldig overraskende! Mye av det var ting jeg følte at jeg allerede visste, noe som gav meg bekreftelse på den sterke forbindelsen jeg føler at jeg har til det høyere selvet mitt. Det var også noen personlige avsløringer som overrasket meg men som var innsiktsfulle og gav dyp mening! 

Tom og jeg avtalte før sesjonen at han også kunne stille spørsmål om vårt arbeid med QHHT og eventuelle personlige spørsmål som ville dukke opp for ham. Mitt Høyere Selv så ut til å trives med å kunne tilby veiledning og innsikt. Følelsen var identisk med hvordan jeg selv føler det når jeg jobber med mine egne klienter. Det høyere selvet mitt sa at det alltid er det som faktisk jobber med klientene mine i sesjoner, noe som forklarte så mye av de åndelige og fysiske fenomenene jeg personlig opplever mens jeg jobber med andre. Vi fikk begge informasjon om vår sjels opprinnelse og hensikt her på jorden, om Kilden og til og med om opprinnelsen til Jorden og også det høyere selvets hensikt og innsats for menneskeheten... 

Det tidligere livet som mitt Høyere Selv valgte å vise meg var en stor overraskelse men helt relevant og nyttig i forhold til mitt nåværende liv som Olesya! Det som var fascinerende for meg var at jeg mottok fysisk healing fra Toms Høyere Selv! Mitt Høyere Selv sa at det var der for meg for å tilby meg veiledning og jobbe med mitt sinn og hjerte, mens Toms Høyere Selv jobbet med kroppen min fordi det er dette vi gjør. Vi støtter og hjelper hverandre. Utøverens bevissthet og Høyere Selv er alltid aktivt engasjert i prosessen med QHHT! Jeg følte det også. De viste meg at kroppen min var feiljustert etter graviditeten med mitt andre barn. Dette ble healet samt mine konstante ryggsmerter. Vel, det pleide å være konstant. Jeg har faktisk ikke hatt vondt i ryggen siden sesjonen min! De fant hjertet mitt "knust i stykker" som det ble sagt. Det likte ikke at hjertet ble så uforsiktig eksponert for andre noe jeg fikk påpakning for underveis i sesjonen. De pakket deretter hjertet mitt inn i det som så ut til å være gylne blader for å gi mer skjerming. Det forbedret faktisk pusten min. Det føltes som om jeg endelig kunne puste dypt nok! 

Det var fantastisk å høre Tom bli fortalt at han er en veldig kraftig jordhealer og at bare det å være i healinglokalet hans var veldig fordelaktig for meg. Jeg tror min endelige bekreftelse av det faktum at det faktisk var mitt Høyere Selv som snakket gjennom meg, var da Tom ba det om å trekke seg tilbake og kalte min egen, Olesyas, bevissthet tilbake i kroppen min. Jeg opplevde en følelse av indre motstand så kraftig at jeg sannsynligvis ville ha laget bremsespor om jeg hadde vært en bil i fart i det øyeblikket. Jeg ville ikke at det skulle ta slutt og ville absolutt ikke at det høyere selvet skulle slutte å snakke og tilby presise råd, innsikt og kjærlighet. Jeg følte hvordan mitt eget «jeg» kom opp fra dypet i meg og at alt plutselig føltes som veldig lite! 

Mens jeg satt på toget på vei hjem og reflekterte over sesjonen min og informasjonen mitt Høyere Selv hadde gitt meg, så følte jeg meg mer tilkoblet enn noen gang og tankene mine var krystallklare! Nesten hele livet mitt flashet foran øynene mine i løpet av den 50 minutter lange togturen, hvor alt ble lagt klart og tydelig ut foran meg. Jeg har absolutt lekser å gjøre for å rette opp ting og dra full nytte av rådene jeg ble gitt, for å kunne bevege meg framover i livet mitt med fornyet entusiasme og føle meg internt pleiet og åndelig støttet. Mitt Høyere Selv sa at det trodde jeg kunne gjøre det, at det var stolt av meg, elsket meg høyt og alltid trodde på meg... Men jeg føler det er viktigere jeg vet og forstår at endringen er opp til meg, for jeg kan velge å overse rådene fullstendig eller tvile på gyldigheten av det. Men hvorfor i all verden skulle jeg gjøre det? 

I morgen skal jeg tilbake til Storbritannia. Jeg kommer hjem etter å ha hatt en livsendrende QHHT-opplevelse med en fantastisk utøver. Jeg ser frem til å begynne å sette ting på plass og fortsette å lære gjennom å lytte til opptaket av sesjonen min. Jeg kan nesten ikke vente med å møte mine egne QHHT-klienter neste uke etter å ha fått et mye dypere perspektiv på hva som skjer i mine egne økter som QHHT-utøver. Jeg er fast bestemt på å få ny innsikt og veiledning til å fungere i livet mitt på best mulige måte slik mitt Høyere Selv hadde tenkt! 
Takk Tom for din uvurderlige hjelp og veiledning. Jeg vil fortsette å holde kontakten om fremgangen min også. I takknemlighet og kjærlighet. 

Olesya Marsh"


Elisabeth fra Moss:

"Min QHHT opplevelse hos Tom Arild:

En spennende og følelsesladet reise. Jeg fikk løsnet opp i blokkeringer og hemninger og ikke minst plukket fra hverandre noen gamle, inngrodde tankemønstre som satte kjepper i hjulene for meg. Merket en umiddelbar forandring etter sesjonen, men jeg føler fortsatt at jeg "blir jobbet med", nå to uker etter. At ting slipper taket, litt etter litt, dag for dag. Har fått et nytt energinivå som jeg ikke har hatt på flere år. Tror jeg har fått utrettet mer på de siste to ukene enn jeg vanligvis ville gjort på flere måneder. Tom Arilds rolige og behagelige vesen var avgjørende for meg for at dette ble en så god opplevelse. Han viser en god forståelse og er trygg på det han driver med. Anbefales virkelig for de som vil jobbe litt i dybden."


Gunn Carla fra Noresund:

"Hjertelig takk for sesjonen i dag. Det var over all tanke og forventning. De timene gikk fort! Du er utrolig dyktig i dette arbeidet og gjør en fantastisk jobb. Du har alt som skal til og er en meget behagelig person og godt menneske å være sammen med. Du inngår trygghet og ro. Samtidig greier du å balansere all info før, under og etter regresjonen.

Tror at det ble satt i gang en renseprosess allerede underveis i regresjonen. Fikk voldsom vibrering i hele kroppen. Etter sesjonen ble jeg ganske dårlig. Var dårlig hele veien hjem og orket ikke stoppe noe sted for å spise. Ble enda dårligere etter at jeg kom hjem, med kvalme, brekninger og mere. La meg cirka klokken 01.00 og hørte på lydopptaket fra sesjonen. Helt fantastisk! Og vet du, etter bare 5 timers søvn var jeg lys våken og følte meg helt på topp! Spiste en god sunn frokost og føler meg helt fantastisk nå.

Dette vet jeg går helt perfekt som det ble lovet. Den mest fantastiske opplevelse noen gang!"


Eva Lundberg, Hommelvik har sendt meg dette:

"Kjære Tom Arild! Vet ikke helt hvordan jeg skal få takket deg! Det er så mye som er blitt annerledes etter QHHT sesjonen sist fredag. Det var uten tvil en renselsesprosess som var igangsatt før jeg ankom Fredrikstad. Særlig det siste døgnet før behandlingen som du sikkert husker at jeg fortalte deg om. Opplevelsene mine i behandlingen har gitt meg utrolig god forståelse på mange plan. Særlig når det gjelder mitt forhold til mennesker som står meg nær. Dette gjør livet og hverdagen så mye mer behagelig og jeg "ser" med fornyet syn og har en dyp forståelse for så veldig mye nå. Fargene er rene og klare, duftene i luften absolutt merkbare, lyset lysere og skarpere osv. Jeg har større behov for å hvile og sover godt. Dette er for meg vidunderlig da jeg ikke har følt meg uthvilt på altfor mange år! Gleden i å gå dagen i møte og håpet for fremtiden er fornyet og kjennes vidunderlig. Jeg fortalte deg at "noe" hjalp meg å finne deg, at det var en mening i alt dette. Nødvendig sies det her inne! En ny begynnelse, en oppvåkning..."born again"...! TAKK Tom Arild!! Og du skal vite at jeg følte meg trygg hos deg. Hjemme! Utrolig godt tatt vare på! Takk for din ro og din vidunderlige behandlingsmåte og væremåte. En behagelig mann med en stor gave. Verden trenger deg Tom Arild og jeg håper mange av oss finner veien til din dør! Det er ingenting jeg kan anbefale mer enn noen timer hos deg! Gud velsigne deg! Trønderklæmma t dæ!! Kjærlig hilsen Eva"


Siv fra Holmestrand:

"Jeg likte å høre at mitt Høyere Selv si at jeg ikke trengte å lytte til opptaket fra sesjonen, men så gikk det noen dager og jeg bestemte meg for å høre på på det likevel. Jeg tenkte at jeg trenger jo ikke høre på alt - bare begynne litt så ser jeg hvordan det føles. Jeg tenkte det ble flaut å høre meg selv og at jeg uttrykte meg keitete og uklart, MEN - det var en fantastisk opplevelse! Jeg ble så imponert over meg selv! :) Det var veldig fint å gjenoppleve livene. Det gikk raskt og jeg hadde ingen følelse av å kjede meg. Det var rett og slett veldig fint og givende å høre opptaket. Ikke minst var det interessant å få med seg hvor sikker HS virket. Noen ganger svarte hun jo nesten før spørsmålene var stilt! Jeg følte også at jeg beskrev de situasjonene jeg opplevde klart uten å over- eller underdrive, og jeg virket veldig opptatt av at det skulle framstilles riktig. Jeg syns jeg hørtes veldig troverdig ut og jeg likte å høre på meg selv!

Da jeg kom ut av regresjonen virket alt så selvfølgelig og jeg følte meg fremdeles helt rolig. Egentlig har hele prosessen de siste par ukene vært en veldig rolig prosess for meg. Det har vært kjempefint. Ingen kaotiske drømmer, mareritt eller stress, som nok også betegner tankene mine nå. Jeg ser at jeg har fått et klart fokuspunkt og noe å jobbe mot i livet, men det står veldig klart for meg at jeg skal ikke stresse. Jobben skal ikke være gjort til i morgen!

Etterhvert som jeg har latt opplevelsene synke inn ser jeg imidlertid at det jeg opplevde hos deg styrer livet mitt i en annen retning enn hvordan jeg har beveget meg de siste årene. Det er en retning som jeg ikke frivillig ville valgt men som jeg nå vet at er riktig vei. Dette får konsekvenser for meg. Spesielt når jeg møter motstand så vet jeg at det IKKE er en beskjed til meg om at jeg går feil vei, men en beskjed om at jeg skal stå i det, tåle det og utholde det. Det kjenner jeg at jeg kan greie, for det er usikkerheten og tvilen som er min største fiende. Ikke motstand og tunge tak.

Jeg har vært en søkende person hele livet og har prøvd mye forskjellig. Det jeg ser nå etter å ha vært hos deg, er hvordan alle disse tingene faktisk passer veldig godt sammen og har hjulpet meg et godt stykke på vei, men usikkerhet og tvil har gjort at jeg ikke har gått "all in". Slik det føles nå er den usikkerheten borte og jeg føler at jeg har mye bedre forståelse av hva livet mitt dreier seg om. En annen ting som er fint er at jeg kan slippe tanken jeg har hatt hele tiden om å skulle utrette store ting i verden, og at jeg kaster bort livet mitt og ikke finner veien. Kontrakten min er mye mindre omfattende enn det, og tusen takk for det! :) Tusen takk og lykke til videre med det fine arbeidet du gjør!"

 

Flere vurderinger/tilbakemeldinger kan leses på min profil hos Quantumhealers.com (Klikk på "Reviews" like under profilbildet).


Her kan du lese mer om tjenesten "Regresjons- og Healingreise med Ditt Høyere Selv", orginalt omtalt som Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT).

Her finner du QHHT Artikler og Healinghistorier.